#Festival alanı

Diş Çekiminden Hemen Sonra İmplant Uygulanabilir Mi 01:24

Diş Çekiminden Hemen Sonra İmplant Uygulanabilir Mi

Diş çekiminden hemen sonra kemik alanı yeterliyse implant uygulanabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Kemik Miktarının Azlığı Durumunda Diş İmplantı Uygulanabilir Mi 01:26

Kemik Miktarının Azlığı Durumunda Diş İmplantı Uygulanabilir Mi

Kemik miktarının azlığı durumunda gelişmiş yöntemlerle kemik alanı oluşturularak implant uygulaması yapılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş 00:42

Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbi 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi ancak maça damga vuran pozisyonda Medel vardı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Fernandao'nun topunu çıkaran Fabri'nin ceza alanı dı..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu 01:29

Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı komandolar tarafından Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik-Balkayalar'da yapılan operasyonda, 125 metre uzunluğunda, içinde birçok yaşam alanı bulunan iki girişli mağarada bir tondan fazla ..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

'Zulme Lanet Kudüs'e Destek' 00:20

'Zulme Lanet Kudüs'e Destek'

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yarın 16:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Zulme Lanet, Kudüs'e Destek mitingi gerçekleştirilecek...

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu 02:07

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingine katılarak konuşma yaptı...

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akaryakıt İstasyonundaki Pompaları Saran Böcekler 00:52

Akaryakıt İstasyonundaki Pompaları Saran Böcekler

Bir akaryakıt istasyonundaki pompaları ve o alanı saran milyonlarca böcek sürüsü...

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Partililerden Görsel Şölen 00:43

AK Partililerden Görsel Şölen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Ereğli'de halka hitap etti. Alanı dolduran devasa kalabalık telefonlarının ışıklarını yakarak müthiş bir görsel şölene imza attı...

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler 02:05

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi ne vatandaşlar akın etti. Mitinge katılanlar alanı hınca hınç doldurdu. İşte miting alanından ilk görüntüler..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası 05:22

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası

Atom Bombası Nedir? Dünyanın en etkili ve en ölümcü bombalarından birisi de Atom bombasıdır.Atom bombasının patlaması kontrolsüz çekirdek tepkimesi yoluyla gerçekleşen bir bomba türüdür. Atom bombası patlamasında çekird..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara 02:50

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara

Üniversiteli Kadın Kolektifi Ankara Üniversitesi “DTCF İtiraf Ediyor” facebook sayfasında paylaşılan “Son zamanlarda fakültede bu LGBT olanlar çoğaldı. Ortabahçe de adeta onların yaşam alanı, kendilerine yeni yol arkadaş..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım 02:04

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım

9 Mayıs her yüz yılda aşağı yukarı 13 kez olan bir olay gerçekleşti ve Merkür, Güneş’le Dünya’nın arasından geçti. NASA da ilgilenenlerin izleyebilmesi için bu hadiseyi canlı olarak yayınladı. Merkür’ün geçişini kayıt ..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..