#FetÖ pdy üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği İçin de Yürütüyoruz 01:07

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından, ortak basın topla..

FETÖ Megastar Tarkan’ı da Dinlemiş 03:59

FETÖ Megastar Tarkan’ı da Dinlemiş

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı 00:30

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzakl

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı Son dakika gelişmesi...İçişleri Bakanlığı, bünyesinde FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen 20 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldı. ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..