#FetÖ pdy üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın 10:05

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın

Çoğu kadın kısa oldukları için şikayet ederken bu kadınlar ise çok uzun oldukları için şikayet ediyorlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor 04:28

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor

18-30 yaş arası gençlerin sosyal, ekonomik ve politik tercihlerini ortaya koymak amacıyla yapılan araştırma sonucu açıklandı. Anket sonucunda gençlerin aslında apolitik değil toplum bilincine sahip oldukları, oy kullanma..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı 15:47

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı hain planları fetö pkk daeş pyd işbirligi..

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı 00:31

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ ile irtibatlı bin 218 personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı...

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı 09:40

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı Adil Öksüz'ün İstanbul'daki kumpas karargahına girdi. Pensilvanya'ya giderek darbe yapılacağı talimatını örgüt üyelerine aktaran FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün gizli..

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş 01:22

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş Darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz, 2015 Eylül ayında yazdığı makalede askerlere yapacakları darbeyi ta..