#FetÖ pdy üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Gaziantep'te DEAŞ Operasyonu 02:49

Gaziantep'te DEAŞ Operasyonu

Kayseri'de aranan DEAŞ üyesi şahıs, Gaziantep'te eş zamanlı olarak 3 ayrı eve yapılan baskınla yakalandı...

‘Altın emzik' çetesine 2. operasyon 05:27

‘Altın emzik' çetesine 2. operasyon

Altın emzik çetesinin firari 7 üyesi düzenlenen polis operasyonunun sonucunda yakalandı...

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi 00:36

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi

Bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 16 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 227 gram esrar ele geçirildi, 37 kişi gözaltına alındı, aranan 31 kişi yakalandı. Ele geçirilenler arasındaki özel y..

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı 00:49

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı

Mersin'de yolda kızıyla yürüyen bir kadının, kapkaç yoluyla telefonunu alıp kaçan 2 kişi, önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı. Biri 18 yaşından küçük 2 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikl..

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı 00:49

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde ünlü eğlence mekanı Reina’da gerçekleştirilen silahlı terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybedetti, 69 kişi yaralandı. Reina saldırısını o sırada olay yerinde eşiyle birli..

  • PengoTV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar 01:13

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar

Kars'ta düzenlenen operasyonda, 2 zanlı, toprak altındaki bir depoda sakladıkları 6 bin 650 litre kaçak akaryakıt ve kaçak içki, sigara ve parfüm ile yakalandı...

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar! 00:22

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde bir otobüste 136 kaçak göçmen yakalandı. Otobüste yapılan incelemede, Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, Pakistan, İra..

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi 04:27

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi

Gülben Ergen'le Yakınlaştığı Konuşulan Mustafa Erdoğan, Yeni Sevgilisiyle Yakalandı Son dönemlerde eski eşi Gülben Ergen'le yeniden bir araya geleceği konuşulan Mustafa Erdoğan, yeni sevgilisi şarkıcı Sevcan'la yemekte y..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyma Subaşı Bu Sefer Susmadı 'Allah Herkesi̇ Hasta İnsanlardan Korusun!..' 02:06

Şeyma Subaşı Bu Sefer Susmadı 'Allah Herkesi̇ Hasta İnsanlardan Korus

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan komplo kuran kişiler yakalandı. Şeyma da sosyal medya hesabında İçinizin pisliğini yaymaya çalıştınız. diyerek ateş püskürdü. Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na s..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması 02:36

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması

Antalya'da çalıntı otomobile kurduğu düzenekle tüpten gaz çeken tüp gaz bağımlısı Gazman lakaplı E.Y., jandarmaya yakalandı. Antalya'da çaldığı araçta özel bir düzenek kurarak tüp gaz çeken bağımlı genç, otobilden şüphel..

  • JET TV tarafından
  • 297 görüntüleme
  • 5 yıl önce
16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

İşte orman yakan kundakçı! 02:05

İşte orman yakan kundakçı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı bölgede dördüncü noktayı yakmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı.Manavgat'ta bulunan Sorgun çamlığında arka arkaya yükselen dumanlar üzerine ekipler harekete geçti. Üç ayrı noktada a..

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar 02:55

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar

Adana'da sarhoş oldukları iddia edilen 3 kişi arasında “içkiyi sen fazla içtin, ben az içtim” kavgası çıktı. İçkiyi fazla içtiği iddiasıyla dövdükleri arkadaşını. Adana da olması sizleri çok şaşırtmadı değil mi? Beni de ..

  • JokerS tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı 01:44

Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı

Mudanya'da bir restoranda oruç tutmayan baba-oğul 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Alkışlarlayaşıyorum'da yer alan açıklamaya göre; saldırganların imalı afiyet olsun sözüne seferi oldukları açıklamasını yapan baba-o..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..