#FetÖ pdy üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle 2:34:26

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle

YARATIK 2: YARATIĞIN DÖNÜŞÜ 1986 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Nostromo uzay gemisinden kurtulan tek kişi Teğmen Ellen Ripley, yarım yüzyıllık derin uykusundan uyandırılıp dünyaya getirilmektedir. Bu esnada yaratıkları bulmuş olduk..

  • PengoTV tarafından
  • 8.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik 58:22

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik

Dağların tepesinde, bir derenin kenarında bulunan bu ev zamanında bir ailenin kaldığı yermiş...Evde yaşanan olaylar neticesinde evi boşaltmışlar. El Ammar cinlerinin musallat olduğu evde çeşitli olaylar yaşanmış.Aile yem..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Öldüresiye Kavga Etmek 03:16

Öldüresiye Kavga Etmek

Eşli dövüş iki kişi karşında iki kişi dövüşüyor ve tek kişiye iki kişi dalmak yasak. Adamlar çok acımasız lan gavura vurmak deyimini gerçekleştiriyorlar adeta..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

Irak-İran Sınırında Deprem 01:32

Irak-İran Sınırında Deprem

Irak'ın İran sınırı yakınındaki Halepçe'de 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İran'da 211 kişi öldü, 2 bin 504 kişi yaralandı. Süleymaniye'de ise 6 kişi yaşamını yitirdi...

Fobi Ne Anlama Gelir 00:46

Fobi Ne Anlama Gelir

Fobi kişinin bir nesneden ya da bir durumdan aşırı korkma halidir. Kişinin günlük yaşantsını oldukça olumsuz yönde etkiler. Örneğin sosyal fobisi olan bir kişi, topluluk içinde söz almaktan kaçınır ve bu durum geri pland..

  • NABIZ tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü 01:21

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü

Doğu Gota'ya düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve Suriye uçakları ve füzeleri Doğu Gota'yı yerle bir etti. Gota'da en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Rusya ve Suriye savaş uçakl..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu 02:23

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar bir kez daha sel ve toprak kaymalarına neden oldu. Eyaletteki yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Geçtiğimiz ay sellerde 448 kişi hayatını kayb..

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..