#FetÖ pdy üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıldı 02:41

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıl

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin imtiyaz sahibi Burak Akbay evinde b..

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit 03:40

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığında görevli Pilot Kurmay Üsteğnen Müslim Macit'in eylemleri ayrıntılarıyla göz..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı 02:07

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tankın üzerindeyken hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Halil Algan, bir yıl süren tedavisinin ardından memleketi Mardin'e geldi. Algan: Şükürler olsun, ölmedik, ölsem de..

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor 01:10

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan bugünkü Medya Kritik programında üstü örtülmüş dosyalarla izleyenlerin karşısına çıktı. Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor Fetö'den Tutuklu Avukat Cesim Parlak ile Nasıl Bir..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..