#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı 01:06

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı

AK Parti Gençlik Kolları'nın üniversiteye yeni başlayan gençlere yönelik başlattığı Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, öğrencilik yıllarından hatıralar anlattı. Bakan Gül'ünü üniversite..

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme 01:46

Kısasa Kısas! Türkiye'den Almanya'ya Misilleme

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların Münih Havalimanında köpekle aranmasının ardından mütekabiliyet uygulaması kapsamında Almanya’dan Türkiye’ye giriş yapan yolcular Atatürk Havalimanında köpekle arandı...

Gingerli Zabıtalar İş Başında 01:21

Gingerli Zabıtalar İş Başında

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin çalışmalarını daha kısa sürede yerine getirebilmesi için 3 ginger araç ile hizmet ver..

Erdoğan  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Tebrikleri Kabul Etti 02:20

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Tebrikleri Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tebrikleri kabul etti...

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koşu Bandında Koşan At 01:07

Koşu Bandında Koşan At

Türkler için en kutsal varlıklardan biridir at. Bir üniversite araştırması kapsamında atın koşarken nefes kontrol biçimi ve çeşitli bünyesel davranışları araştırması için koşu bandına çıkarmışlar. Bizim küheylan da veriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj 01:07

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj

Batman'ın Kozluk ilçesinde Batman Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. 2 Bin Öğrenci stadyumda kitap okudu...

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor 01:05

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca, Arakanlı Müslümanlara yapılan ikinci etap yardımlar kapsamında Pauktaw kasabasındaki 6 bin nüfuslu Kyi Ni Pin köyüne gıda kolileri ulaştırıldı...

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu 00:33

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu

Tahrir Meydanı'nda bulunan Mısır Müzesi'nin açılışının 115'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mısır'da MÖ 1334-1325 yıllarında hüküm süren firavun Tutankhamun'un altın koleksiyonu ilk kez sergilenmeye başlandı...

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇ 07:54

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇

Ata Demirer dün akşam BKM Mutfak Uniq’te sahne aldı. BKM'nin düzenlediği İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahne alan Ata Demirer dün akşamda hayranlarını kahkahaya boğdu. Sahneye çıkar çıkmaz Megastar Tarkan’ı dilin..

  • BETA tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu 01:39

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu

1996 yılında Bingöl kırsalında 26 askeriyle birlikte şehit düşen Asteğmen Sunay Civan, silahını bırakmayınca silahıyla beraber morga kaldırılmak zorunda kalınmıştı. Morga gelen silah arkadaşları da kenetlenmiş parmakları..

Hadise  Antalya Konseri 20 Kasım 2017 06:20

Hadise Antalya Konseri 20 Kasım 2017

Hadise, Türkiye Milli Pediatri Derneği'nin Mülteci Çocuklar için Antalya'da düzenlediği konser kapsamında bir konser verdi .....

  • BETA tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi 00:50

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi

Malezya’daki Wau Festivali kapsamında birbirinden ilginç uçurtmalar kıyasıya yarıştı. Melaka şehrinin Banda Hilir bölgesinde düzenlenen organizasyona Singapur, Tayland, Endonezya ve Çin’den 80 yarışmacı katıldı. Üzerle..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..