#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

Dunning Kruger Sendromu Nedir 03:15

Dunning Kruger Sendromu Nedir

Daha az bilgi sahibi olanların, daha fazla bilgi sahibi olanlardan daha fazla bilgi sahibi olmalarını zannetmeleri durumu. Yani cahil cesareti...

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor 01:39

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor Kuzey Afrika ülkesi Fas, yenilenebilir enerji için gereken doğal koşullara sahip. Bu kaynaklar gelişmiş ülkelerden gelecek finansal destekle birleştiğinde, ..

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie 02:28

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie

Takımının kaptanı Cornell Üniversitesi tarafından işe ediliyor bir 18 yaşındaki basketbol yıldızı her anladım var gibi görünüyor iyi bir öğrenci, bir uzun zamandır kız arkadaşı ve bazı iyi arkadaşı var. Ama evde o bir ku..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız 01:20

Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan küçük kız heykeli ABD'nin finansal kalbi olan Wall Street'e konuldu. State Street tarafından Wall Street'in meşhur kızgın boğa heykelinin karşısına konulan heykel kadınların ekonom..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..