#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft 09:50

ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft

Bu videoda Herobrine şehirdekileri kölesi yapıyor ve kendine bir ordu kurmaya çalışıyor! #zenginfakir dizimizi kaçırma ilk yorumu sen at. #Minecraft kanalıma Abone ol! Bildirimleri açmayı da unutma :) Bölüm : 1628 EN..

Ankara'da ByLock Operasyonu 02:13

Ankara'da ByLock Operasyonu

Ankara-da ByLock Operasyonu FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı...

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası 02:50

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası Fatih Balat sahilde zabıta olduğu öne sürülen sivil giyimli kişiler ve bir seyyar satıcı arasında kavga çıktı...

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası 00:42

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı...

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi 00:09

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi

ABD'nin Los Angeles kentinde Kevonte Dekorey Austin tarafından sürülen çalıntı kamyonet 185 km/h hız ile kaza yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı 00:33

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nde yasak olmasına rağmen elektroşok yöntemiyle suya elektrik akımı vererek balık avladığı öne sürülen 2 kişi yakalandı. Şahıslara kişi başı 4 bin 650 lira olmak üzere toplam 9..

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler 02:28

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler, sonra da internette yayınladılar. Skandal görüntüleri, sansürleyerek yayınlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca 02:20

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, Mezardan neden çıktınız? sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Ali Eyüboğlu Ayşe Hatun Önal Arasında Aslında Ne Oldu 08:05

Ali Eyüboğlu Ayşe Hatun Önal Arasında Aslında Ne Oldu

Ayşe Hatun Önal, kendisine hakaret edip şantaj yaptığını iddia ettiği yazar Ali Eyüboğlu ile adliyelik oldu. “Kriminal dosyalarını ortaya çıkartırım” diyerek Önal ' ı tehdit ettiği öne sürülen Eyüboğlu hakkında iddianame..

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domuz Avı 06:00

Domuz Avı

Kış harikalar diyarında ücretsiz aralıklarla sürülen yaban domuzu avı..

  • BETA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı 07:31

Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı

Edremit ilçesindeki 5 katlı apartmanın 2’nci katında bilgisayar patlaması sonucu çıktığı öne sürülen yangında, apartmanda bulunan 5’i polis ve itfaiye personeli olmak üzere toplam 20 kişi dumandan etkilendi...

Şerefsiz Taciz Ettiği Çocuklara Para Vermiş 05:33

Şerefsiz Taciz Ettiği Çocuklara Para Vermiş

İzmir Dikili’de özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunun temizlik görevlisinin cinsel istismar sonrasında bazı çocuklara para verdiği, zihinsel geriliği olduğu öne sürülen öğrencilere de istismarda bulunduğu iddiaları yer..

  • BETA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir 02:21

Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir

Çocuklarda egzamanın nedenlerinin başında besin alerjileri geliyor. Çocukluk çağı egzaması bir dermatoloji hastalığı değil. Çocuk egzamalarını çocuk alerjileri uzmanlarının takip etmesi gerekiyor. Her besin egzama yapabi..

  • NABIZ tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KAAN N2 Akıllı Telefon İncelemesi 10:31

KAAN N2 Akıllı Telefon İncelemesi

Başarı Elektronik tarafından piyasaya sürülen Kaan serisi telefonların en son üyesi N2'yi inceliyoruz. Ürünün 1000 TL'ye satılması ve 2018 yılının çizgilerine sahip olması dikkat çeken iki özelliği...

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Minibüste Karısını Yumruklayan Maganda Kamerada 00:13

Minibüste Karısını Yumruklayan Maganda Kamerada

Mersin'de, minibüste yolculuk yapan bir adamın, eşi olduğu öne sürülen kadını yumruklarla darp etmesi yolcular tarafından kameraya kaydedildi...

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi 03:38

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, ma..

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü 11:06

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü

Bursa'da bir fabrikadan sızdığı öne sürülen gaz ve koku nedeniyle mahalle sakinleri eylem yaptı. Eylem yapan vatandaşlar, Bu covid 19 nedeniyle evimizden çıkamıyoruz birde bu koku bizi tedirgin ediyor dedi. Yaklaşık 10..

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Çıkmayan Ruj Şakasına Maruz Kalan Gençler 00:12

Çıkmayan Ruj Şakasına Maruz Kalan Gençler

Kız arkadaşları tarafından dudaklarına ruj sürülen gençler bunu hemen çıkacak bir ruj sanıyorlardı, oysaki ruj uzun süre çıkmayan rujlardanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..