#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.474 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Ninja 2 : Gözyaşının Gölgesi Film İzle 1:34:43

Ninja 2 : Gözyaşının Gölgesi Film İzle

NİNJA 2: GÖZYAŞININ GÖLGESİ TÜRKÇE DUBLAJ İZLE 2009’da piyasaya sürülen hit aksiyon filmi Ninja’nın devamında Scott Adkins tarafınca canlandırılan Casey Bowman bu defa intikam için geri dönmekte. Eşi öldürülen Bowman eş..

  • Tv Series tarafından
  • 9.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı 12:42

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Beyaz renk Göz altı Primer Mac Prep & prime fast Respone Eye Cream Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no Light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever..

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı 06:15

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondöten Mac Face & Body no 5 Fırça Makeup For Ever no 148 Kapatıcı Mac pro Conceal Correct Palette/ Medium Fırça Makeup For Ever Göz kremi Mac prep & prime Fast Respone Eye Cream Concealer Mac Prep ..

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Kullanılabilir 08:20

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Ku

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever sarı renk Gözaltı kremi Mac prep & prime Vibrancy eye Fondöten Mac Face & Body no c 2 Fondöten fırçası Makeup For Ever no 148 Concealer Mac prep prime higlighter radiant rose Con..

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı 10:22

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondoten Mac mineralize skinfinish no 20 Fondoten fırçası Makeup for ever no 152 Concealer Makeup for ever lift no 2 Concealer fırçası Mac no 286 mac prep prime transparan pudra Far paleti Smashbox dub..

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi 01:57

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi

Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25 gram kakao (ufak paketlerden 1 paket) 3 yemek kaşığı ekmeğe sürülen çikolata (nutella – sar..

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ! 02:17

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ!

Iğdır'da Ölümümden Gökhan Argın sorumludur notu bırakarak intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan 41 yaşındaki Gökhan Argın'ın müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Iğdır'd..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır 02:23

Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır

Edirne'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, skandal bir karara imza atan Avrupa Parlamentosuna sert sözlerle yüklendi. Avrupa'nın teröre destek verdiğini vurgulayan Bakan Soylu, 15 Temmuz'un yaşanmaması için cumh..

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir 01:01

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir

Soğuk algınlığının tedavisi destek tedavisidir. Özellikle dinlenmek ve bol sıvı almak gerekir. Yardımcı destek için burun açıcı, pastil ve gargaralar kullanılabilir. Ağrıyla başa çıkılmıyorsa ağrı kesiciler de tüketilebi..

  • NABIZ tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir 01:01

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir

Soğuk algınlığının tedavisi destek tedavisidir. Özellikle dinlenmek ve bol sıvı almak gerekir. Yardımcı destek için burun açıcı, pastil ve gargaralar kullanılabilir. Ağrıyla başa çıkılmıyorsa ağrı kesiciler de tüketilebi..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı 02:11

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye genelinde Afrin Şehitlerine Saygı ve Mehmetçik'e Destek Sürüşü dü..