#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı 00:55

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı

FETÖ'nün sözde Hava kuvvetleri imamı firari Öksüz'ü serbest bırakan, meslekten ihraç edilen eski hakim Çetin Sönmez, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yakalandı...

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı 00:34

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen son konuşmasında, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı 'ByLock' programından bahsederken salağa yattı. Fetullah Gülen'in suratını şekilden şekile sokması ve ilk defa 'ByLock' ismini duy..

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

 Fetullah Gülen  Arjantin'i Düşünüyor 05:21

Fetullah Gülen Arjantin'i Düşünüyor

A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programına konuk olan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Arjantin'e kaçacağını söyledi....

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları 01:00

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da bombalamaya katılan helikopter pilotlarının telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Pilotlar konuşmalarında, Üzerinde mavi lamba olan ne varsa vuracağız. Polisleri vur polisleri ded..

  • En Yeniler tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında 02:43

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi faaliyetlerine katılan pilotların, Polisleri vurun talimatları telsiz konuşmalarına yansıdı...

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit 03:40

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığında görevli Pilot Kurmay Üsteğnen Müslim Macit'in eylemleri ayrıntılarıyla göz..

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

Fetöden 15 Kişi Yakalandı 00:28

Fetöden 15 Kişi Yakalandı

Fetö Mütevelli Heyeti Sorumlusunun da Aralarında Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı 02:07

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tankın üzerindeyken hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Halil Algan, bir yıl süren tedavisinin ardından memleketi Mardin'e geldi. Algan: Şükürler olsun, ölmedik, ölsem de..

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan 03:00

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan

Nevşehir Orta Oyunundan yapılmış çok güleceğiniz caps. Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Fetö..

  • JET TV tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu 13:20

Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu

15 Temmuz katillerinin hakim karşısına çıktığı fetö davalarıyla ilgili eşi ve çocuğunu kaybeden Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a konuştu..

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler 01:41

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda alıkonularak, Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Güler'in, Akıncı Üssü koridorlarındaki ka..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kameralarında 01:34

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kamer

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanlardan bir bölümünün helikopterle Genelkurmay Başkanlığı Karargahından götürüldükleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..