#FetÖ soruşturması kapsamında fetÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen orkide yağların sahibi iş adamı ahmet küçükbay

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Çarmıha Gerilemeyen İsa 01:00

Çarmıha Gerilemeyen İsa

Bir festivalde İsa peygamberi canlandıran adamı çarmıha gerip iple kaldırmak istemişler. Ancak adamı kaldırmayı başaramamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Deveye Zulüm Olan Şişman Adam 00:19

Deveye Zulüm Olan Şişman Adam

Deveye binmek isteyen adam biraz kilolu olunca deve için adamı kaldırmak hiçte kolay olmamış. Deve adamı bir türlü kaldıramamış...

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ? 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdı

????Şeytan dine zarar vermek için din adamı kılığında, bilime zarar vermek için Bilim adamı kılığında‼️ İnsanı bitirmek isterse, yardım vaadiyle gelir‼️ ????Sistemdeki foyaları ortaya çıkaran kişiye komplo teorisyeni diy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede 01:08

Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper ve makam şoförü Akşehirli'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili kamyonun şoförü ve sahibi adliyeye sevk edildi...

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:29

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman full izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman türkçe dublaj izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman hd izle Bay Peabody, sahip edinildiği aile tarafından olduk..

  • Tv Series tarafından
  • 22.968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cicişler'le Basılan Erol Özmandıracı Hostes Sevgiliden Bebek Bekliyor 00:47

Cicişler'le Basılan Erol Özmandıracı Hostes Sevgiliden Bebek Bekliyor

Erol Özmandıracı 2 yıl önce çapkınlık turunda yakalandı. Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda kardeşlerle teknede görüntülenen Erol Özmandıracı'yı eşi affetmedi, hemen boşanma davası açtı. Bu süreçte hostes sevgili yapan i..

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.449 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Üretiyor 04:36

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Ür

Evsiz insanları iş sahibi olduğu Empowerment Plan'da diğer evsiz insanlar için kaban üretiliyor. Kaban ayrıca uyku tulumuna dönüşebilme özelliğine sahip. Detroit'te bulunan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Empowerm..

  • Cowboy tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peygamberdevesiyle Tokat Dövüşü Yapmak 00:34

Peygamberdevesiyle Tokat Dövüşü Yapmak

Sahibi ile tokat dövüşü yapan peygamberdevesinin kameraya yansıyan eğlenceli görüntüleri sizlerle.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Bakın Çocuğu Kim Koruyor 01:32

Bakın Çocuğu Kim Koruyor

Çocuk İstismarına Hayır Bir çocuk sahibi olabilmek için dünyaları feda eden insanlar var. Birde yasak karışık yollarla çocuk sahibi olup onu öldüren ölüme terkeden insan bozuntulari var. Bence bu köpekten öğrenecek çok..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti 08:04

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti

verpool 2-2 Bournemouth (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 31. Haftasında Oynanan Liverpool – Bournemouth maçında; Ev sahibi Liverpool konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 1-..

Milan 4 - 0 Palermo  Maç  Özeti  05:50

Milan 4 - 0 Palermo Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 31. Haftasında Oynanan Milan – Palermo maçında; Ev sahibi Milan konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 3-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skorunu pekiştirerek 4-0 yapan ..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle 08:16

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A ‘da oynanan Roma – Lazio maçında; Konuk takım maça hızlı baslayıp golu erkenden bulsada ilk yarı kapanmak üzere ev sahibi gol bularak ilk yarı 1-1 kapandı ikinci yarıda konuk takım Lazio tek..

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle 04:22

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga ‘de oynanan Augsburg – Hamburg maçında; Maç ev sahibinin üstünlügüyle basladı ilk yarıda 2 gol bulan ev sahibi ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda 2 gol daha bulan ev sahibi maçı 4..

Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki 00:24

Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki

Sahibi Kedisinin kılığına bürünerek, kedisinin mamasını yiyormuş gibi davranıyor.Sahibi bütün mamasını yiyip bitirecek diye kedi yavaş yavaş sahibine mamasının başından ayrılması için sinyal veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona 6  1 Paris Saint Germain 09:27

Barcelona 6 1 Paris Saint Germain

08/03/2017 ‘de Şampiyonlar Ligi 2.Turunun rövanş maçında tekrar karşılaşan Barcelona – Paris Saint Germain maçında; Ev sahibi Barcelona konuk ettiği Paris Saint Germain karşısında ilk maçı 4-0 kaybetmişti İspanya’da PSG’..

Paris Saint-Germain 5 – 0 Bastia Maç Özeti İzle 10:24

Paris Saint-Germain 5 – 0 Bastia Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘ de Fransa Ligue 1 ‘ de oynanan Paris Saint-Germain – Bastia maçında; Ev sahibi maça hızlı basladı ilk yarıda 2 gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda ise 3 gol daha bularak maçı 5-0 kazanarak ..

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle 1:55:12

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 filmini izlemeden önce açıklamayı okumanızı tavsiye ederiz. Alacakaranlık efsanesi final bölümünde olaylar Bella'nın vampir olması, yeteneklerini öğrenmeye başlaması ile başla..

  • Tv Series tarafından
  • 152.748 görüntüleme
  • 7 yıl önce