#FetÖ’nün

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor! 00:28

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor!

Yazın popüler oyunu Pokemon GO'nun hızlı düşüşünün ardından firma bunu telafi etmek için bir çok yöntem deniyor. Cadılar Günü etkinliği ile başlayan etkinlikler yeni Pokemon'larla devam ediyor. Daha önce Ditto'nun oyunda..

  • PengoTV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Davaro  Cendermeler Cendermeler 03:39

Davaro Cendermeler Cendermeler

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo, kanlısı Sülo'yu köy meydanında öldürmüş ve Cano'suna kavuşmuştur. Gerdeğe girmek için can atmaktadır. Memo'nun gerdek h..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu! 14:26

Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in stil bir kadın olmadığını söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Simay daha sonra Duygu'nun beyaz spor ayakkabı..

  • ANKA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal 03:22

Davaro Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Pembe Mutlu Memo (Kemal Sunal) Sülo (Şener Şen) köy meydanında dümenden öldürür. Tam hapishaneye götürülürken eşkiya olan ilkokul arkadaşı ile karşılaşır ve hapishaneye gi..

Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Davaro  Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana 04:38

Davaro Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminin en komik sahnelerinden biridir. Memo eşkiyalıktan kazandığı parayı Sülo'nun tehditleri karşısında paylaşmak zorund..

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu! 10:08

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Faik Öztürk, Duygu Çevik'in elbiseyi taşımasını çok beğendiğini ve Duygu'dan başka bu kıyafeti Dilara Taşkın ile Aleyna Eroğlu'nun giyebileceğin..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..