#Fetö eski paşaya vıp uçak tahsis etmiş

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

Uçağın Tavanından Su Damlaması 00:54

Uçağın Tavanından Su Damlaması

Atalanta'dan Florida'ya uçmakta olan Delta Havayolları'na ait uçağın tavanından kalkıştan hemen önce su sızmaya başlamış. Üzerine su damlayan yolcu yetkililere durumu bildirmiş fakat yetkililer geçici ve ufak sorun olduğ..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam 00:41

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam

Alkollü adam uçaktaki diğer yolcuları epey bir rahatsız etmiş Sinirlerine hakim olamayan başka bir yolcu ise artık yeter diyerek çekilmez olan bu duruma son vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli 01:08

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli

Arazi motosikleti ile adrenalin arayan motosikletli dağ yolunda ilerlerken solundan gelen pumayı son anda fark etmiş , puma da onu son anda far etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şişman Zencinin Sempatik Dansı 01:04

Şişman Zencinin Sempatik Dansı

Bir arkadaş toplantısında şişman zenci çalan müziğe dansıyla eşlik etmiş. Onca kilosuna rağmen iyi dans etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaputta Seyahat Eden Kedi 01:15

Kaputta Seyahat Eden Kedi

Kadın sürücü arabasına bindiğinde kaputun üstünde yatan kediyi fark etmiş. Arabasını hareket ettirdiğinden kedinin ineceğini düşünmüş. Ancak kedi uzun süre kaput üstünde seyahat etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 336 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Darbeci Generaller Hakim Karşısında 01:34

Darbeci Generaller Hakim Karşısında

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun'un da aralarında bulunduğu 76 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, Malatya'da başladı...

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi 02:04

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi

Darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlardığı çatı iddianamede, o gece yaşananlara ilişkin çarpıcı ayrıntılar yer alıyor. İddianameye giren görüntülerde, eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin elinde..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Darbe Bildirisinin Prova Görüntüleri Dava Dosyasında 00:44

Darbe Bildirisinin Prova Görüntüleri Dava Dosyasında

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında işlenen suçlara ilişkin görülen davanın dosyasına, sanık eski Tümgeneral Kubilay Selçuk'un sözde darbe bildirisini okumak için prova yaptığı anların görüntüleri..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..