#Fetö soruşturması

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta 01:47

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta

Dün başlayan ve bin 157 şüphelinin gözaltına alındığı mahrem imam operasyonu, ele geçirilen bir mikro kartla başladı. Emniyet'in yeni imamını gözaltına alan polis, şüphelinin üzerindeki mikro kartın şifresini çözünce bin..

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı 01:15

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı

ETÖ soruşturması kapsamında, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Fetullahçı Terör Örgütü..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı 15:47

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı

Hain General Semih Terzi'nin Kanlı Darbe Planı hain planları fetö pkk daeş pyd işbirligi..

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu 00:55

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu Uşak merkezi 26 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 16'sı daha adliyeye sevk edildi...

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı 00:31

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı

Jandarma’da Bin 218 Personel Görevden zaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığında FETÖ ile irtibatlı bin 218 personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı...

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı 09:40

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı Adil Öksüz'ün İstanbul'daki kumpas karargahına girdi. Pensilvanya'ya giderek darbe yapılacağı talimatını örgüt üyelerine aktaran FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün gizli..

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş 01:22

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş Darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz, 2015 Eylül ayında yazdığı makalede askerlere yapacakları darbeyi ta..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış 02:05

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış

Meclis FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, o güne ilişkin birçok yeni bilgiye ulaştı. Onlardan biri de, MİT’e iki ayrı askerin ihbarda bulunduğu oldu. Ancak onlar bir darbe olacağını değil de, MİT müsteşarına ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı 01:13

Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı

Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen cuntacı general Terzi'yi vurarak FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılanacağı davanın görülmesine başlandı...

Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz 03:20

Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz

Manisa'da '28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti' başlıklı panelde konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir anısını anlattı. İşte Yazıcıoğlu'nu t..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto 01:13

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto

FETÖ darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimine ilişkin davanın görüldüğü bina önünde toplanan çok sayıda kişi sanıkları protesto etti...