#Fetö soruşturması

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

Fetöden 15 Kişi Yakalandı 00:28

Fetöden 15 Kişi Yakalandı

Fetö Mütevelli Heyeti Sorumlusunun da Aralarında Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı 02:07

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tankın üzerindeyken hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Halil Algan, bir yıl süren tedavisinin ardından memleketi Mardin'e geldi. Algan: Şükürler olsun, ölmedik, ölsem de..

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor 01:10

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan bugünkü Medya Kritik programında üstü örtülmüş dosyalarla izleyenlerin karşısına çıktı. Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor Fetö'den Tutuklu Avukat Cesim Parlak ile Nasıl Bir..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan 03:00

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan

Nevşehir Orta Oyunundan yapılmış çok güleceğiniz caps. Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Fetö..

  • JET TV tarafından
  • 2.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu 13:20

Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu

15 Temmuz katillerinin hakim karşısına çıktığı fetö davalarıyla ilgili eşi ve çocuğunu kaybeden Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a konuştu..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

15 İlde Eşzamanlı Operasyon 54 Gözaltı 00:45

15 İlde Eşzamanlı Operasyon 54 Gözaltı

KHK ile kapatılan 328 kurumda çalışan ve haklarında gözaltı kararı bulunan 115 eğitimcinin yakalanması için İstanbul merkezli olarak 15 ilde eşzamanlı operasyon düzenlendi. “FETÖ/PDY üyesi” olmakla suçlanan şüpheliler h..

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler 01:41

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda alıkonularak, Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Güler'in, Akıncı Üssü koridorlarındaki ka..

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kameralarında 01:34

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kamer

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanlardan bir bölümünün helikopterle Genelkurmay Başkanlığı Karargahından götürüldükleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Darbeciler Kahraman Yüzbaşıyı Böyle Vurmuş! 00:58

Darbeciler Kahraman Yüzbaşıyı Böyle Vurmuş!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken darbeciler tarafından bacaklarından vurulan Kara Kuvvetleri Komutanı Koruma Müdürü Yüzbaşı Burak Akın'ın vurulma ve uzunca bir süre yaralı beklet..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..