#Fetö soruşturması

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler 01:45

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında yaşananlar anbean güvenlik kameralarınca kaydedildi. Hain gecede güvenlik kameralarından elden edilen görüntüler dava dosyasına girdi. C..

Başbakan Yıldırım: Yargı Zararlı Unsurları Ayıkladı Ve Tek Vücut Oldu 01:48

Başbakan Yıldırım: Yargı Zararlı Unsurları Ayıkladı Ve Tek Vücut Oldu

Başbakan Yıldırım, Bütün teşkilatta başta FETÖ olmak üzere terör örgütleri ile mücadele iradesi çok daha güçlendi. Yargı, zararlı unsurları ayıkladı ve tek vücut oldu. dedi...

Mahkeme Kararını Verdi Atilla Taş'a Hapis 03:51

Mahkeme Kararını Verdi Atilla Taş'a Hapis

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY’nin medya ayağına yönelik açılan davada mahkeme 19’u tutuklu, 29 sanık hakkındaki kararını açıkladı. Attila Taş’a 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası veren mahkeme, “darbe” suçundan y..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya Da Gelecek 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya Da Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onlar kaçacak biz kovalayacağız... FETÖ'yü de kovalıyoruz. Bak Kosova'dan altı tanesini paketleyip getirdi Milli İstihbarat. Pensilvanya da gelecek. Bir yere kadar kaçarsın. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'daki Sen De Geleceksin 02:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'daki Sen De Geleceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şu ana kadar 80 tanesini FETÖ'nün yurt dışından aldık geldik. Pensilvanya'daki sen de geleceksin. İstediğin kadar sağa sola yalpala. dedi...

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje 05:32

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje

TVNET'te Akıl Odası programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak Köşe Yazarı Ayşe Böhürler İyi Parti'nin finansmanının belli olmamasının, FETÖ'cülerin verdiği desteğin, Erdoğan karşıtlığı dışında siyasi söyleminin olmama..

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Teminatıdır' 01:21

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Te

Başbakan Yıldırım, İstiklal harbinde şehit olanlar, bu mübarek toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de ya..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış 01:35

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin hedefleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı karargahının yüksek çözünürlük..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye'nin İttifak Ve İradesiyle Hepsini Şaşkına Çevireceğiz 00:51

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye'nin İttifak Ve İradesiyle Hepsini Ş

MHP lideri Bahçeli, Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun, FETÖ ittifakından medet umsun. Biz 'cumhur' diyeceğiz, 'cumhuriyet' diyeceğiz. Biz Türkiye'nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkmış..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyoruz 01:13

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyor

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PYD, PKK, DEAŞ, bütün örgütleri ülkemize tehlike olmaktan çıkarıyoruz. Cerablus'tan, El-Bab'dan, Afrin'den nasıl temizlediysek Kandil'den de temizleyeceğiz. dedi...

15 Temmuz Gecesi Tankın Altına Yatan Kahramandan 24 Haziran Mesajı 03:38

15 Temmuz Gecesi Tankın Altına Yatan Kahramandan 24 Haziran Mesajı

15 Temmuz hain FETÖ darbesinde tanklara bedenini siper ederek kahramanlaşan Metin Doğan, 24 Haziran seçimleri ile ilgili konuştu...

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz 01:00

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PKK, DEAŞ örgütlerine göz açtırmadık, açtırmayacağız. Şimdi terörü mahallinde bitirmek için Münbiç'teyiz, Fırat Kalkanı'ndayız, Afrin'deyiz. Terör nereye kaçarsa ensesindeyiz, orada etkisiz hale..

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı 02:42

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eşiyle yaralanan Ayla Kasarcı, 15 Temmuz'u darbe kalkışmasından ziyade haç ile hilalin kavgası olarak görüyo..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

90 Bin Camide Sela Verildi 06:31

90 Bin Camide Sela Verildi

90 bin camide sela verildi 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için okunan selalar, FETÖ'nün darbe girişiminin 2. yılında tekrar okundu...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Şehitlerin Isimleri Okundu 02:36

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Şehitlerin Isimleri Okundu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehitlerin isimleri okundu FETÖ'cüler tarafından öldürülen şehitlerin isimleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde okunuyor...

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız 02:13

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız

Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız ifadesini kullandığı video sosyal m..

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi 03:46

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi

Hakan Çiçek'i 2 saniyelik video ele verdi FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan sivil imamlardan Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundaki GSM hattının ilk kez 7 Mart 2016'da aktive edildiği, telefonun lokasyon..

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti 01:52

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Gümüşhane'de vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez. dedi...

Çelik'in Azerbaycan'daki̇ 2 Yıllık Sürgün Yaşamı 10:47

Çelik'in Azerbaycan'daki̇ 2 Yıllık Sürgün Yaşamı

Magazin Noteri' nin 29 Temmuz'da yayınlanan 48. bölümünün konuğu Çelik Erişçi, Fetö'nün kendisine nasıl kumpas kurduğunu ve Azerbeycan'daki 2 yıllık sürgün hayatını anlattı...

  • BETA tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar 01:48

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü FETÖ'nün etkisiz hale getirilmesiyle terör örgütü PKK'nın da belinin kırıldığını söyledi. Soylu, terör örgütü PKK'nın artık telsizle bile konuşmaya korktuğunu vurguladı...

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..