#Fetö soruşturması

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Turgut 02:53

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Tur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Durmaz 02:22

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Dur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlhan Ayşan 02:01

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlh

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özkan 02:18

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özk

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar 01:26

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar

Etkin pişmanlıktan yararlanan Yarbay Bülent S., gezi kalkışmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu itiraf etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ'den tutuklu Yarbay Bülent S., abiler, hükümetin devrilmesi gerektiğini, me..

  • En Yeniler tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu 02:35

Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu

Mayıs ayı içerisinde Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ'cü 3 eski SAT komandosuyla ilgili 13 Mart 2017 tarihinde bir Yunan gazetesinde '3 asker Yunanistan'a iltica etti' haberi 2 ay öncesinden yay..

14 Yaşında FETÖ'cü, 24'ünde Hakim 01:32

14 Yaşında FETÖ'cü, 24'ünde Hakim

HSYK kararıyla meslekten ihraç edilip tutuklanan Düzce Hâkimi Sümeyye K. (24), 14 yaşından itibaren FETÖ'yle irtibatlı olduğunu belirterek Dershanelerine gittim. Kaynak: 14 yaşında FETÖ'yle tanışan Sümeyye, 24'ünde haki..

FETÖ'nün Suudi Arabistan Faaliyetleri 01:07

FETÖ'nün Suudi Arabistan Faaliyetleri

Hac ve umre organizasyonları düzenleyerek elde ettikleri geliri FETÖ'ye aktaran 4 kişi tutuklandı. FETÖ soruşturmaları kapsamında Suudi Arabistan'da sınır dışı edilerek Türk makamlarına teslim edilen 16 kişiden 12'si de ..

Cumhurbaşkanı Fetö Davalarının Günbegün Raporlarını Alıyorum 01:40

Cumhurbaşkanı Fetö Davalarının Günbegün Raporlarını Alıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile ilgili davalara ilişkin, FETÖ davalarının günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum. dedi...

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 01:58

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul’da FETÖ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine Operasyon 01:19

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine O

Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler hakkında 'FETÖ üyeliği' ve 'Örgüte finansman sağlama' suçları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumh..

FETÖ'nün Malikanesinin Son görüntüleri Fotoğraflar Az Önce Geldi 00:28

FETÖ'nün Malikanesinin Son görüntüleri Fotoğraflar Az Önce Geldi

15 Temmuz'un birinci yıldönümünde havadan görüntülenen terör malikanesinde korku ve sessizlik hakim. FETÖ elebaşının yaşadığı arazi yaklaşık 400 dönüm. Helikopterin görüntü aldığı sırada bir FETÖ mensubu elindeki kamera ..

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu 01:05

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu

Sabah gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ bağlantısını çok çarpıcı belgelerle deşifre etti. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Fatih Gürsul'un FETÖ'nün siyaset...

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri 02:14

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri

FETÖ'nün ASELSAN'daki yapılanmasıyla ilgili bilgilere ulaştı. Örgütün, veri depolamada kullandığı USB'leri nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. FETÖ'nün çalışanlara ödenen yıllık banka promosyonlarını dinen caiz değil diyerek..

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı 01:08

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı

Adıyaman'da FETÖ/PDY'nin akademik yapılanmasına yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Otomobilde elebaşı Gülen'in videolarını izlerken yakalanan zanlılardan örgütün akademisyen imamı olduğu iddia edilen İ.B'nin..

28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı 01:17

28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı

TİMAV Genel Başkanı Öksüz, 28 Şubat sürecinde FETÖ ve benzeri yapılanmalar üzerinden ılımlı İslam adı altında bir safsata oluşturulduğunu belirterek, FETÖ'ye daha fazla elaman devşirme fırsatı altın tepside sunuldu. ..

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si 02:21

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kara kutularından Sezai Şablak, ABD’deki adıyla ‘Steve. Gülen’in Pensilvanya’da yaşadığı Golden Generation (Altın Nesil) kampının yöneticilerinden...

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıldı 02:16

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıl

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıldı İzle..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..