#Fetö şüphelisi

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Rögar Kapağı Çalarken Yakalandı 00:56

Rögar Kapağı Çalarken Yakalandı

Konya’da annesinin otomobiliyle rögar kapağı çaldıktan sonra yakalanan çok sayıda suçtan kaydı bulunan hırsızlık şüphelisi yokluktan dolayı çaldığını iddia etti...

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Mahkeme Salonundan Kaçıp Zemine Çakılan Suçlu 00:39

Mahkeme Salonundan Kaçıp Zemine Çakılan Suçlu

Utah Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan uyuşturucu suçu şüphelisi adam başarısız bir kaçış denemesi yapıyor. Mahkeme salonundan koşarak çıkan kelepçeli adam koridordan aşağı kata zemine atlıyor ve çok sayıda kırıkla old..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Corona Tddbiri Alan Avrupayı Çözüm 01:03

Corona Tddbiri Alan Avrupayı Çözüm

alışverişi yapıp eve gelen genç kadını temizlikten elden geçiren Corona şüphelisi..

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı 00:37

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı

Beylikdüzü'nde yeni tip korona virüs korkusu nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını kapı önüne bırakmasını fırsat bilen hırsızlık şüphelisi, telefonla konuşur gibi yapıp ayakkabıları çaldı. Yaşanan hırsızlık anları güven..

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada 02:47

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada

Bursa’da içerisinde Covid-19 şüphelisi 6 aylık bebek ve annesini taşıyan ambulans, kavşaktan dönüş yapan otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara anbean yansıdı...

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı 02:22

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı

Gaziantep'te bir mahalleye dadanan hırsızlık şüphelisi, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı cüzdanı boşalttıktan sonra cüzdanı fırlatıp sokaktan uzaklaşm..

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada 00:29

Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada

Osmaniye’de park halindeki elektrikli bisikletin üzerinde bulunan cep telefonunu 3 saniye içerisinde çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, önce kameralara ardından polise yakalandı...

Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı 01:30

Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı

Osmaniye’de sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren hırsızlık şüphelisi iki şahıs, apartman girişine park edilen bisikletleri çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansırken şahıslar kısa sürede yakalandı...

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi 00:52

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi

Osmaniye’de iki ayrı evden tarım ilaçlama pompası ve bakır kazan çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...