#Fetö şüphelisi

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

 Fetullah Gülen  Arjantin'i Düşünüyor 05:21

Fetullah Gülen Arjantin'i Düşünüyor

A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programına konuk olan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Arjantin'e kaçacağını söyledi....

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları 01:00

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da bombalamaya katılan helikopter pilotlarının telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Pilotlar konuşmalarında, Üzerinde mavi lamba olan ne varsa vuracağız. Polisleri vur polisleri ded..

  • En Yeniler tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında 02:43

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi faaliyetlerine katılan pilotların, Polisleri vurun talimatları telsiz konuşmalarına yansıdı...

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıldı 02:41

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıl

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin imtiyaz sahibi Burak Akbay evinde b..

Sözcü Erdoğan'ın Yerini Deşifre Etmek İçin Anket Yapmış 00:42

Sözcü Erdoğan'ın Yerini Deşifre Etmek İçin Anket Yapmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında ''FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işledikleri'' iddiasıy..

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit 03:40

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığında görevli Pilot Kurmay Üsteğnen Müslim Macit'in eylemleri ayrıntılarıyla göz..

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

Fetöden 15 Kişi Yakalandı 00:28

Fetöden 15 Kişi Yakalandı

Fetö Mütevelli Heyeti Sorumlusunun da Aralarında Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi..

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu 01:08

100 Zanlıya Fetö_Pdy Operasunu

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle 100 zanlıya yönelik operasyon düzenlendi...

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı 02:07

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tankın üzerindeyken hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Halil Algan, bir yıl süren tedavisinin ardından memleketi Mardin'e geldi. Algan: Şükürler olsun, ölmedik, ölsem de..

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor 01:10

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan bugünkü Medya Kritik programında üstü örtülmüş dosyalarla izleyenlerin karşısına çıktı. Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor Fetö'den Tutuklu Avukat Cesim Parlak ile Nasıl Bir..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan 03:00

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan

Nevşehir Orta Oyunundan yapılmış çok güleceğiniz caps. Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Fetö..

  • JET TV tarafından
  • 2.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu 13:20

Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a Konuştu

15 Temmuz katillerinin hakim karşısına çıktığı fetö davalarıyla ilgili eşi ve çocuğunu kaybeden Nihal Olçok ve Safiye Bayat Söylemezsem Olmaz'a konuştu..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..