#Fetöcü savcı ve eşi Öğrenciyi darp etti

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Yıl 1972 Batı Demokrasisinin ve İnsan Haklarının Gerçek Yüzü Tamda Bu. 00:51

Yıl 1972 Batı Demokrasisinin ve İnsan Haklarının Gerçek Yüzü Tamda Bu.

Tarih: 1972 Yer: Hollanda Türklerin yaşadığı evler, Hollandalılar tarafından taşlanıyor. Türkler darp ediliyor. İşte Batı demokrasisinin ve insan haklarının gerçek yüzü tamda bu.....

İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Ciddiyetini koruyor! 05:13

İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Ciddiyetini koruyor!

İbrahim Erkal yoğun bakımda yatarken beyin kanaması geçirmesinin asıl sebebinin, darp edilmesiyle ilgili bir bağlantısının olduğu haberleri gerçekmi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Makedonyada Meclis Binası Basıldı 01:32

Dünya Haber: Makedonyada Meclis Binası Basıldı

Dört ay önce yapılan parlamento seçimlerinin ardından hala hükümetin kurulamadığı Makedonya’da dün maskeli bir grup Meclis’i bastı..

Bilal Türkaslanın İlk Görüntüsü 01:26

Bilal Türkaslanın İlk Görüntüsü

Define avcıları tarafından kaçırılan ve darp edilen Bilal Türkaslanın ilk görüntüsü - Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Haziran 2017 - atv..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası 03:35

Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası

Yer Konya. Yolda kendini sıkıştıranları biber gazı ile savuşturmaya çalışan motorcu, iki kişinin saldırmasıyla geri geri kaçmaya başlıyor. Tekmelere karşı biber gazını kullanmaya devam ediyor. Sopalarla vurarak darp etme..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

Şoke Eden Tutuklama! 07:02

Şoke Eden Tutuklama!

Tuba Büyüküstünle aşk yaşayan ünlü işletmeci Umut Evirgen darp ettiği ve fotoğraf makinesi elinden aldığı gazeteci tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.İşte bu soruşturmanın ardından işletmeci Umut Evirgen ni..

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi 00:49

Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi

Çin'de anne ve bebeğine sert şekilde müdahale eden polislerle çevredekiler ilk önce sözlü tartışmaya girmiş daha sonra ise polisleri tekme tokat dövmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı 03:29

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı

Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu. Çete'nin kızı, annesini kaçıran şahısların kullandığı araç plakasını alınca ..

Trafik Magandalarının Kavgası 00:50

Trafik Magandalarının Kavgası

Konya Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi üzerinde iki kişi, trafikte tartıştığı bir sürücüyü darp ettikten sonra olay yerinden kaçmış...

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşkiyalar Temizlik İşçisini Beyzbol Sopasıyla Öldüresiye Dövdü 01:19

Eşkiyalar Temizlik İşçisini Beyzbol Sopasıyla Öldüresiye Dövdü

Beylikdüzü'nde pazar kurulan sokağı temizleyen su tankeri görevlisine, yol vermediği gerekçesiyle tepki gösteren lüks cipli şehir eşkiyaları beyzbol sopalarıyla saldırdı. İşçiyi sopalarla öldüresiye döven eşkiyalar kayıp..

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar 00:26

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle aracın camını çekiçle kıran iki kardeş tarafından yolcuların gözü önünde darp edildi. O anlar aracın kamerasına yansırken, zanlılar çok g..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı 00:37

Gaspçılar Neye Uğradığını Şaşırdı

Şili'de meydana gelen olayda, bir otomobildeki 4 gaspçı, arabasına binen adamı gözüne kestiriyor. Adamı darp eden saldırganlar ardından adamın arabasını çalmaya çalışıyor. Gaspçıların saldırısına uğrayan adamın yardımına..

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada 01:43

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada

Bursa'da bir kadın öğretmen, okul bahçesinden çıkması için ikaz ettiği öğrencinin annesi tarafından darp edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...