#Fetöcü savcı ve eşi Öğrenciyi darp etti

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı 00:46

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'daki sevgi evlerinde kalan çocuklarla futbol oynadı. Bir dizi toplantı ve ziyaret için kente gelen Bakan Kaya, 'sevgi evleri' diye anılan Adana Çocuk Evleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1-3 Bayern Münih (Maç Özeti - 14 Mart 2018) 05:18

Beşiktaş 1-3 Bayern Münih (Maç Özeti - 14 Mart 2018)

Beşiktaş 1-3 Bayern Münih - UEFA Şampiyonlar Ligi (Son 16) .UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş son 16 turunda kendi evinde oynadığı rövanş karşılaşmasında Bayern Münih'e 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda ett..

  • PengoTV tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deren Talu Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Aşk Kaçamağını İfşa Eden Deren Talu Panikledi 04:41

Deren Talu Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Aşk Kaçamağını İfşa Eden Dere

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu yine gündeme bomba gibi düştü. Güzelliğini annesinden alan Deren Talu son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. 22 yaşındaki Deren Talu sosyal medyada paylaştığı f..

  • BETA tarafından
  • 431 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü? 05:10

Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü?

Terzi yamağı olarak bilinen Barbaros Sansal, attığı tweet yüzünden tutuklandı.Bu tweeti kendisinin atmadığını ileri süren terzi yamağının yalan iddiaları ise savcı tarafından ispatlandı.Ünlü modacının tutukluluk hali dev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 İsimsizler 12.Bölüm - Bu kadar Mı Kan Bürüdü Gözlerinizi! 03:56

İsimsizler 12.Bölüm - Bu kadar Mı Kan Bürüdü Gözlerinizi!

Kanal D nin sevilerek izlenen dizisinde jandarma komutanını ziyarete gelen Savcı Zeki kaymakamı almak için bahanesini ortaya koyar...

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis Kurtardı 01:26

Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis K

Telefon dolandırıcısının tuzağına düşen yaşlı kadının parasını polis kurtardıSAMSUN - Samsun'da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp FETÖ'ye üye olduğunu söyledikleri dolandırıcıların tuzağına düşen yaşlı kadının el..

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali ) 01:00

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali )

Fatih ve Dayı, Fuat'ı bildiklerini anlatması için helikopterle Ankara'ya götürmeye karar veriyor ancak Savcı Zeki bu duruma engel olmaya çalışıyor! Örgüt, içlerindeki hainin Afran olduğunu öğreniyor. Afran'ın ifşa olmas..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

İsimsizler 13.Bölüm - Başkanın Ölümündeki Büyük Sır! 04:58

İsimsizler 13.Bölüm - Başkanın Ölümündeki Büyük Sır!

Fatih ve Dayı'yı kurtaran Başkan, Savcı Zeki'yi karşısına alarak onların tüm oyunlarını bozuyor ancak bu canına mal oluyor! Başkan, Virankaya'da hainlerin tüm oyunlarını bozarak bir anda okları üzerine çekiyor ve hainler..

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Meryemin Hayalleri Suya Düşüyor! 05:56

Meryem - Meryemin Hayalleri Suya Düşüyor!

Meryem, Oktay'ın savcı olmasının şerefine, onunla çıktığı akşam yemeğinde evlilik teklifi bekliyor ancak işler umduğu gibi gitmiyor! Meryem, Oktay'la çıktığı akşam yemeğinde evlilik teklifi beklerken hayalleri bir anda s..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City Hunter 9. Bölüm İzle 1:04:29

City Hunter 9. Bölüm İzle

City Hunter 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle City Hunter Episode 09 Kim Hana, eski bir judocu olup Kore Başkanlık Ofisi'nde koruma olarak çalışmaktadır ve kendini Ulusal İletişim Takımı'nın çalışanı Lee Yoon S..

  • KAPALI SET tarafından
  • 9.820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor 01:21

AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor

Bir italyan savcı Daphne Caruana Galizia'nın öldürülmesi ile İtalya'daki akaryakıt kaçakçıları arasında bağlantı olabileceğini belirtti...

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı 03:42

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı

Adana merkezli 10 ilde yapılan Son Alo operasyonunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak 252 vatandaşın 15 milyon lirasını dolandırmak istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 49 kişide..