#Fetöden hazineye 15 milyar girdi!

Esra Erol Beyazıt Öztürk Evlendirme Skeci (Beyaz Show - 13 Ocak 2017) 03:33

Esra Erol Beyazıt Öztürk Evlendirme Skeci (Beyaz Show - 13 Ocak 2017)

Beyaz Show son bölümde Esra Erol Beyazı evlendirme skeci ekrana kitledi. Beyaz Show 13 Ocak tarihinde yayınlanan bölümde Esra Erol Beyazı evlendirmek için binlerce şekle girdi. İşte Esra Erol evlendirme skeci. Bu akşam ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri 04:45

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cezaevi görüntüleri. Recep Tayyip Erdoğan neden cezaevine girdi? Başbakanın suçu nedir? Recep tayyip erdoğan ustanın hikayesi...

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Roma'nın Sembollerinden Aşk Çeşmesi'nde Çıplak Bir Şekilde Yüzen Adam 00:55

Roma'nın Sembollerinden Aşk Çeşmesi'nde Çıplak Bir Şekilde Yüzen Adam

Fontana di Trevi (Aşk Çeşmesi) Roma'nın ve İtalya'nın sembollerinden birisi. Polislerin bir hırsızlık olayına müdahale etmesini fırsat bilen İtalyan adam binlerce turist ağırlayan çeşmenin havuzuna çıplak olarak girdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi! 10:17

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Aleyna Eroğlu 5 ay asker yolu bekledikten sonra askerden dönen sevgilisinin 5 yıllık eski sevgilisi ile barıştığını anlatınca herkesi şok e..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Üzen Kavga 01:35

Adana'da Üzen Kavga

PTT 1. lig play-off mücadelesi sonrasında tünel girişinde, fotbolcular ve bazı teknik adamlar birbirine girdi. İşte kavga anı.....

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü 01:48

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü

Trafikten kurtulmak için ters yöne girdi ancak karşı yönden gelen araçla karşı karşıya kalan sürücü, önündeki araca yol vermek istedi ancak geri geri gitmeyi başaramayınca adeta hatasının bedelini ödedi...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı! 02:20

Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı!

Ünlüler barakasında fare sürprizi yaşandı. Fare ilk olarak İlhan Mansız'ın çantasına girdi, daha sonra ise Adem'in üzerinden atladı. Sabriye ise huzursuz oldu...

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren 00:30

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren

Slovakya Amatör Ligi'ndeki bir maç sırasında sahaya tren girdi. Lokomotif buharlı bir tren karşılaşmanın oynandığı esnada sahanın içinden geçen demir yolunu kullanarak korna çala çala taraftarları selamladı. Stadın yapım..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce