#Fetöden hazineye 15 milyar girdi!

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı 00:17

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı

Beşiktaş'ın 3-1'lik Porto galibiyeti sonrasında Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların soyunma odasına girdi. Cezası sebebiyle Beşiktaş'a karşı oynayamayan Vincent Aboubakar, temsilcimizin galibiyetini siyah beyazlı futbo..

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku 03:04

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku

Bodrum’a 12 gün önce taşınan Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in evine hırsız girdi. Saygıner evde uyurken eve giren hırsızlar ünlü bilardocunun değerli eşyalarını çaldı. Saygıner sabah uyundağında evinin soyulduğu..

Aleyna Tilki'nini Şekilden Şekile Girdiği Anlar 01:18

Aleyna Tilki'nini Şekilden Şekile Girdiği Anlar

İstanbul Moda Haftasında görüntülenen Aleyna Tilki Dudağındaki estetiği göstermemek için şekilden şekile girdi..!..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva 01:32

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva

Oraya nasıl girdi bilinmeyen doktor tarafından alınan larvayı izlerken tüyleriniz diken diken olacak... Larva nedir? Yumurtadan yeni çıkan böceklere verilen addır. Larva dönemi, böceklerin başkalaşım önemlerinden ilkidir..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza! 01:38

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix uzun yıllar unutulmayacak bir başlangıca sahne oldu. Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi. F1 Singapur GP'si s..

Topuklu Ayakkabıyla Çalım Dersi Veren Kadın 00:26

Topuklu Ayakkabıyla Çalım Dersi Veren Kadın

18 yaşındaki Amerikalı Lisa Zimouche, topuklu ayakkabılarla sokakta erkeklerle çalım yarışına girdi. Hakikaten büyüleyici ayakları var bu kadının ne giyse çalımı atar...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası 00:55

İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası

Bonzai' diye tabir edilen sentetik uyuşturucunun etkisindeki bir genç, eğitim ve öğretim döneminin başladığı şu günlerde İstanbul Üniversitesi'nin önünde krize girdi. Dakikalarca donuk halde kalan ve adım atmak istedikçe..

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı 00:35

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı

Arjantin’de San Lorenzo - Arsenal Sarandi maçında sahaya bir köpek girdi. Topu alarak oynamaya başlayan sevimli hayvan, maçın bir süre duraklamasına neden oldu. Sahaya giren köpeği çıkarmaya çalışan görevlilerin ise zor ..

Rekorlar Kitabına Giren En Genç Dj'i 03:45

Rekorlar Kitabına Giren En Genç Dj'i

Youngest club DJ takma isimli 4 yaşındaki minik dünyanın en küçük DJ'i olarak rekorlar kitabına girdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu 00:21

Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu

Manchester United'ın yıldız futbolcusu katıldığı bir aktivitede öyle bir vuruş yaptı ki, arkadaşları gülme krizine girdi...

Bu Çocuklardaki Keyif Kimsede Yok 01:59

Bu Çocuklardaki Keyif Kimsede Yok

Kendilerince kurdukları sahnede şarkı söyleyen çocukların keyifli anları sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi...

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı 00:55

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı

Boğulmak üzere olan yavrusunu su birikintisinin içine dalıp bir kahraman gibi kurtaran anne köpeğin görüntüleri sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasına girdi. Kurtarılan yavru köpek ise yapılan kalp masajının..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada 01:34

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada

Ataköy'de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçiler..

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir! 03:40

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir!

Araba içerisinde taşınan koçla mücadele eden adamın görüntüleri sosyal medyada günün en çok izlenenleri arasına girdi. Dört yıl önce çekilen görüntüler halen popülerliğini koruyor...

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Çin İnadı Dedikleri Bu Olsa Gerek 00:40

Çin İnadı Dedikleri Bu Olsa Gerek

Çin Otobanında , bir sürücü ve ücretli servis görevlisi bir çıkmaza girdi. Adam bacağını ve kolunu uzatarak kadın personele bir kart veriyordu. Bununla birlikte, ikisi de elini uzatıp daha fazla uzanmamak için çok inat..

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu 00:51

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden oldu. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girdi. Sandalyaler havada uçuştu...

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip 00:59

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar! 00:36

Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar!

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'le eşleşen 2. Lig B Grup 1 takımı Fuenlabrada futbolcularının kura sırasındaki tepkileri sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. İşte o görüntüler...

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu! 01:33

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu!

Başkent'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Minikler Sordu  Milliler Terledi 00:30

Minikler Sordu Milliler Terledi

Milli Takım Çocuk Kulübü üyeleri, Ay-Yıldızlıların Antalya kampına girdi! Hayranı oldukları futbolcularla tanışan minikler bakın onlara neler sordu? İşte Emre, Mehmet, Burak, Nuri ve Sabri'nin Çocuk Kulübü ile buluşması...