#Fetöden hizmet İçin Ölüm emri

Deniz Akkaya Valeye 200 TL Vermemek İçin Her Yolu Denedi 00:48

Deniz Akkaya Valeye 200 TL Vermemek İçin Her Yolu Denedi

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor 07:56

Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor

Lübnan'da bulunan Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin açılışı için son çalışmalar yapılıyor. Hastane aşamalı olarak hizmet vermeye başlayacak...

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Özge Özpirinçci'den Sevgilisi Burak Yamantürk'e Evlilik İçin İnce Mesaj 00:40

Özge Özpirinçci'den Sevgilisi Burak Yamantürk'e Evlilik İçin İnce Mesa

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Hande Doğandemir O Fotoğraf İçin 50 Bin Lira İstiyor 06:49

Hande Doğandemir O Fotoğraf İçin 50 Bin Lira İstiyor

Oyuncu Hande Doğandemir, 'Babasına ölüm tuzağı kurdu' başlığıyla yayınlanan haberde fotoğrafını kullanan televizyon kanalına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı...

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak 01:23

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oyl

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset meclisi, 'gürültü'ye neden olduğu gerekçesiyl..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı? 03:18

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı?

Bizim için bir şans var mı Ali - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm - atv 17. bölüm özeti: Şahin’in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla orad..

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Hülya Avşar İçin Dövüşen Hapishane Kaçkınları 00:52

Hülya Avşar İçin Dövüşen Hapishane Kaçkınları

Ölüm Yolu, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı başrollerinde Kadir İnanır,..

Tarhana için öldü! 01:31

Tarhana için öldü!

TARHANA İLE GELEN ÖLÜM..