#Fetönün darbesi

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle 41:17

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1980 yılında CHP ile AP’nin çekişmeleri, sokaklarda anarşi ve terörün egemen olması, 12 Eylül 1980 Darbesi röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle 47:32

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında gelişen siyasi ve ekonomik süreç röportajlar ile anlatılmaktadır...

 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efe Aydal ile Aduket Dersi 00:36

Efe Aydal ile Aduket Dersi

Dövüş kültürünün en önemli ve bitirici darbesi olan aduket derslerini Efe Aydal'dan izliyoruz efendim. Bol aduketli izlemeler...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga 01:06

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga

İngiltere’de bir otoparkta iki otomobil çarpışması sonucu kaza meydana gelmiş. Sürücülerden biri, diğer aracın plakasının fotoğrafını çekmek isteyince müdahaleyle karşılaşmış. Ardından da telefonu yere düşüren adamla sür..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodeocun Feci Sonu 00:39

Rodeocun Feci Sonu

Brezilya’da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti. Boğanın üzerinden düştükten sonra öfkeli hayvanın ayak darbesine maru..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodeocun Feci Sonu Kamerada 00:39

Rodeocun Feci Sonu Kamerada

Brezilya'da düzenlenen rodeo müsabakasında herkesi yasa boğan bir olay yaşandı. Luciano Lima adlı yarışmacı, boğanın darbesi sonucu hayatını kaybetti...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Boğa Festivalinde Dehşete Düşüren Görüntü 01:00

Boğa Festivalinde Dehşete Düşüren Görüntü

Boğayı Kandırmak İçin Hamle Yapmak İsteyen Adamın Boğa Tarafından Defalarca Boğa Darbesi Sonucu Baygın Bir Şekilde Yerde Kalma Anları..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım 28 Şubat Dönemine Ait Gazete Manşetlerinden Hazırlanan Sergiyi Gezdi 00:41

Başbakan Yıldırım 28 Şubat Dönemine Ait Gazete Manşetlerinden Hazırlan

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde 28 Şubat Darbesi: İnsan Haklarına Balans Ayarı adlı etkinliğe katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, 28 Şubat dönemine ait gazete manşetlerinden ..

'Oğlum Menderes'i Asmışlar' 02:08

'Oğlum Menderes'i Asmışlar'

27 Mayıs darbesi döneminde ortaokul öğrencisi olan Bayram Annemi bir gün sessizce ağlarken gördüm. 'Niye ağlıyorsun?' diye sorduğumda 'Oğlum, Menderes'i asmışlar' dedi, böyle hüzünlü bir sesle. Hiçbir zaman unutmam, ana..

Çin Malı Köprünün Yıkılışı 00:49

Çin Malı Köprünün Yıkılışı

İş makinesinin bir kaç darbesi ile çin malı köprü dinamo taşları gibi yıkıldı. Ortaya ilginç bir görüntü meydana geldi...

  • mızmız tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada 03:24

Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu midibüsündeki bir yolcu, yüksek sesle konuştuğu için kendisini uyaran sürücüyle tartıştı. Yanında taşıdığı keseri çıkaran şahıs boğuşmaya dönüşen tartışmada şoföre vurdu. Keser darbesi y..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Parmak Darbesiyle Yıkılan Sarhoş 00:18

Parmak Darbesiyle Yıkılan Sarhoş

Alkollü kafa ile iskambil oynayan sarhoş adamlardan biri diğerine cezayı ödetmek istemiş. Ceza işini ödetmek için bir parmak darbesi yetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..