#Feyza Özdemir

Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final) 01:00

Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Çiftlerde Cinsel İsteksizlik 02:06

Çiftlerde Cinsel İsteksizlik

Uzman Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu Özdemir çiftlerde cinsel isteksizliği anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sazlı Damın Kahpesi 1969 Türk Filmi İzle 1:13:24

Sazlı Damın Kahpesi 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir ocağın sönmesine sebep olan ; büyük şehirden gelen bir hayat kadınının yaptığı kötülüklerin öyküsü... Kıbrıs'lı aktris Feri Cansel tam bu rölün kadınıydı.. Yıl : 1969 Tür : Dram Senaryo : Özdemir Birsel Y..

Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Yapay Kalp Nedir 01:56

Yapay Kalp Nedir

Cüneyt Özdemir ile Soru-Yorum'a konuk olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, yapay kalp hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yemekteyiz Programında Sunucu Sözünü Kesen Yarışmacıyı Kovdu 01:52

Yemekteyiz Programında Sunucu Sözünü Kesen Yarışmacıyı Kovdu

Yemekteyiz programında haftanın birincisi Nurcan Torak oldu. Programın sunucusu Onur Büyüktopçu sözünü kesen Murat Özdemir'i programın devam ettiği şeklinde uyardıktan sonra odadan kovdu...

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu 01:50

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’dan olan torununun fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı... İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle 1:28:03

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Türklerin kaybettiği topraklarda kalarak azınlık durumuna düşen Türk halkının yaşadığı sıkıntıları anlatır. 20. yüzyılın başındaki savaşlardan sonra sınırlar yeniden çizilir. Türkiye dışında kalan bölgele..

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler 02:47

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler

Hayatlarını birleştiren AA Aydın Muhabiri Ferdi Uzun ile Yasemin Özdemir, nikah masasına Beşiktaş forması giyerek oturdular. Gelin ve damadın şahitleri ile nikaha katılan misafirlerde tuttukları takımın formalarını giyer..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti 02:30

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş, izleyicilerin beğenisini topladı. Yeni sezonda ekranda olması beklenen Erkenci Kuş dizinde, Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Ser..

  • BETA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Halayda Düz Duvara Tırmanan Czn Burak 00:14

Halayda Düz Duvara Tırmanan Czn Burak

İnternette özellikle paylaştığı yemek videoları ile ünlenen ve fenomen hale gelen Czn Burak nam-ı diğer Burak Özdemir katıldığı bir düğünde bakın nasıl düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ 05:14

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera K..

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca 05:38

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca

Sevcan Orhan'ın, Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan İçimden Geldi Söyledim albümünde yer alan Evlerinin Önü Yonca isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Cihan Orhan Yönetmen: Erkan Nas..

Bayram Ceferov & Vusale Mirzezade - Yarınım, Bugünüm!.. 04:00

Bayram Ceferov & Vusale Mirzezade - Yarınım, Bugünüm!..

Söz & Müzik: Bahtiyar Özdemir Düzenleme: Farshid Milani Yönetmen: Alakbarov Aliaga..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Naz Elibol - Müsvedde 03:31

Naz Elibol - Müsvedde

Söz: Naz Elibol Müzik: Naz Elibol Düzenleme: Ozan Özdemir..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti 04:52

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti

Adana’nın Kozan ilçesinde asıl mesleği muhasebecilik olan Adnan Özdemir, gözden çıkarılan boş arazileri kiralayıp turp, marul ve ıspanak yetiştirerek üretime katkı sağlıyor, istihdama destek oluyor...

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Bitkisel demek masum demek değildir! 33:36

Bitkisel demek masum demek değildir!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
DİYET YAPARKEN 21:09

DİYET YAPARKEN

HANGİ HATALARI YAPIYORUZ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce