#Filistinli rezzanın annesi: nerede İnsan hakları

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 6:20:32

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor?

İstanbul Barosu Çevre Kent ve İmar Komisyonu, İnsan Hakları Merkezi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “ Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 7471 Sayılı Tor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 8 ay önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kurbağa - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 00:57

Küçük Kurbağa - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Şarkı Sözleri: Küçük kurbağa,küçük kurbağa kulağın nerede Kulağım yok,kulağım yok yüzerim derede Ku vak vak vak,ku vak vak vak,kuv-vak kuv-vak kuv-vak Ku vak vak vak,ku vak vak vak,kuv-vak k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Nihat Doğan Batılı Ülkelere Ateş Püskürdü 04:02

Nihat Doğan Batılı Ülkelere Ateş Püskürdü

Nihat Doğan, Filistin'de İsrail askerlerinin uyguladığı vahşete sessiz kalamadı. Batılı ülkelere seslenen Nihat Doğan, 'Nerede insan hakları' dedi...

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek 00:59

Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek

Filistinli genç diyaliz odasında tanıştığı kızla nişanlandı. Gazzeli genç Emir Ebraş, 19 yaşından beri böbrek hastası olan Safa isimli genç kıza böbreğini verecek. Filistinli genç, “Ailemi başta ikna etmem kolay olmadı. ..

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti 00:23

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Tel Rumeida mahallesinde gece saatlerinde Filistinli bir hasta taşıyan ambulansın yolunu kesti. Hastanede tedavi görmek için Filistinli bir kadın hastayı taş..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor 00:56

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor

Uluslararası birçok sözleşmeye göre (1949 Harp Zamanında Sivillerin Korunmasına İlişkin Cenevre Sözleşmeleri, Cenevre Sözleşmelerine Ek Protokol, 1989 Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ve Çocuk Hakları Sözleşm..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Wingsuit İle Adrenalin Dolu Atlayış 03:13

Wingsuit İle Adrenalin Dolu Atlayış

İnsan Hakları İçin İnsan Uçuşları' sloganıyla farkındalık yaratmak isteyen grup Project Base adı altında bu videoya imza atmışlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..