#Filistinli rezzanın annesi: nerede İnsan hakları

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Nilay Toprak -Asla Vermem Dediğin Şey Ne? 11:13

Nilay Toprak -Asla Vermem Dediğin Şey Ne?

Nilay Toprak ile saçma sapan röportajlar devam ediyor efenim. Nerede tuhaf insan var mıknatıs gibi seçiyor resmen seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

İNSANLIK SON YÜZYILINI YAŞIYOR! BU EŞİĞİ GEÇEMEZSEK..? YIL SONUNA KADAR ÖYLE ŞEYLER OLACAK Kİ... 48:36

İNSANLIK SON YÜZYILINI YAŞIYOR! BU EŞİĞİ GEÇEMEZSEK..? YIL SONUNA KADA

01:32 İnsanlık 6. Yok Oluşun Eşiğinde! 04:02 Geçmişi Değiştirmenin Yolu Burada Saklı! 08:06 İnsanlık Son Yüzyılını mı Yaşıyor? 15:27 2030'a Doğru Geri Sayımdayız! 20:09 Cern, İnsanın Kıyameti Projesi! 25:07 Tüm Sınırları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı 00:55

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı

Filistinli Muhammed eş-Şeyh, kendi ekseninde dakikada 38 kere dönüp esneklik rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Gazzeli Örümcek lakaplı 13 yaşındaki Şeyh, Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan programda Gui..

  • PITIRCIK tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev 01:00

Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev

İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan Filistinli tutuklularla dayanışma için işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da genel grev başlatıldı...

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın foto muhabiri tarafından çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, 14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüy..

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

Maskelerin Altından Mustaribin çıktı 00:57

Maskelerin Altından Mustaribin çıktı

İsrail güvenlik güçlerince bir haftada 260 Filistinli gözaltına alındı. Bazı Filistinlilere, göstericilerin arasına gizlenen sivil giyimli İsrail polislerince müdahale edildi...

İsrail Zulmünün Boyutu Ambulanstaki Yaralıları Tutukladılar 00:49

İsrail Zulmünün Boyutu Ambulanstaki Yaralıları Tutukladılar

Filistin'in El Halil şehrinde İsrail askerleri, yaraladıkları iki Filistinli genç kızı ambulansta tutuklayarak gözaltına aldı...

Filistin Direnişinin Simgesi Cesur Kız Nereye Götürüldü 06:15

Filistin Direnişinin Simgesi Cesur Kız Nereye Götürüldü

israil askerlerine meydan okumasıyla tanınan, direnişin simgesi haline gelen Filistinli cesur kız gözaltına alındı!!!..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü 00:48

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü

Mescid-i Aksa'da okunan cuma hutbesinin ardından bir grup Filistinli, Haerm-i Şerif'in avlusunda Kudüs ve Filistin lehine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını açtı. Kudüs İslami Vakıf İdaresi Sözcüsü Fi..

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi 00:48

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi

Kudüs'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini taşıyan kadına İsrail polisi soruşturma açtı. Filistinli aktivistler, Kudüs'te yapılan bir protesto gösterisinde, Erdoğan'ın resmini taşıdığı için hakkın soruşturma ..

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler 01:00

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler

Yasir Murteca abluka altındaki Gazze'nin sesini dünyaya duyurmak için çabalıyordu. 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Murteca, yine aynı uğurda Büyük Dönüş Yürüyüşü nde şehit edildi...

Filistin'de Gazeteci Olmak 01:32

Filistin'de Gazeteci Olmak

Son 18 yılda 24 gazeteci İsrail saldırılarında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gazetecilerden 21'i Filistin vatandaşı. Bugün itibariyle İsrail hapishanelerinde 28 Filistinli gazeteci bulunuyor...

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma 02:17

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma

İsrail askerlerinin gerçek mermi ve orantısız güç kullanımına rağmen Filistinliler bugün de Gazze sınırında toplandı. Bugünkü gösterilere 'Filistinli İşçilerin Cuması' adı verildi...

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...