#Filistinli rezzanın annesi: nerede İnsan hakları

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan işgalci İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliamı sert bir dille kınayarak 'Filistinli kardeşlerimizle dayanış'...

İsrailli Hükümet Sözcüsünden Kan Donduran Filistin Cevabı 00:16

İsrailli Hükümet Sözcüsünden Kan Donduran Filistin Cevabı

İsrail Hükümet Sözcüsü İrlanda kanalı muhabirinin 'İsrail neden Gazze Şeridi'nde Filistinli protestocuları vurdu' sorusuna kan donduran bir cevap verdi...

Siyonistlerin Mermi Yağmurundan Sağ Çıktı 01:04

Siyonistlerin Mermi Yağmurundan Sağ Çıktı

Sosyal Medyada düşen bir görüntüde Filistinli bir genç, arkadaşı ile birlikte İsrail sınırını geçince İsrail askerlerinin kurşun yağmuruna tutuluyor. Arkadaşı açılan kurşunlarla hayatını kaybeden genç, ümidini kaybetmeyi..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

66 Şehidin Hesabı Sorulacak 01:00

66 Şehidin Hesabı Sorulacak

İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) İstanbul zirvesinde, Gazze'de şehit edilen 66 Filistinli için soruşturma komitesi kuruldu. Saldırıyı yapan, tetiğe basanların tespit edilmesi ile İsrail'in yaptığı bu katliam, cezai bi..

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü 01:00

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü

İsrail, Gazze'yi abluka ve ambargo altında tutmaya, Filistinli gençleri sokak ortasında öldürmeye, Müslüman liderleri hukuksuzca tutuklamaya, Mescid-i Aksa'yı taciz etmeye devam ediyor. Mavi Marmara gemisinin de araların..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı 01:26

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı zafer Filistin'de de coşkuyla karşılandı. Minarelerden Ezanlar okunurken Filistinli halk havai fişeklerle kutlama yaptı...

Gazze Şehidini Uğurladı 01:32

Gazze Şehidini Uğurladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yer alan Refah kentine, bu sabah, top atışıyla düzenlediği saldırıda yaralandıktan sonra şehit olan Filistinli genç Abdulfettah Ebu Azum (17) için Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde ce..

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı 00:59

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Filistinli bir çocuğu İsraillilere taş attığı iddiasıyla gözaltına aldı...

01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

İsrail Yaşlı Filistinliyi Sedye İle Gözaltına Aldı 00:58

İsrail Yaşlı Filistinliyi Sedye İle Gözaltına Aldı

İşgalci İsrail güçleri, Kudüs'ün doğusunda yaşlı bir Filistinli'yi evinden sedye ile zorla çıkararak gözaltına aldı...

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

İsrail güçleri, teravih namazından çıkan Filistinlilere saldırdı 10:57

İsrail güçleri, teravih namazından çıkan Filistinlilere saldırdı

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılınmasının ardından evlerine dönen Filistinlilere saldırdı. Çıkan olaylarda 5 Filistinli gözaltına alındı...

İsrail Ramazanda da Saldırdı 01:08

İsrail Ramazanda da Saldırdı

İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulüm Ramazan ayında da devam etti. İsrail, Doğu Kudüs’te teravih namazı sonrasında toplanan Filistinli gençlere müdahalede bulundu...

الفصائل الفلسطينية تقول إنها أوقعت قوتين للجيش الإسرائيلي في كمينين منفصلين بقطاع غزة 01:17

الفصائل الفلسطينية تقول إنها أوقعت قوتين للجيش الإسرائيلي في كمينين من

العربية مصر.. تغطية إخبارية متميزة ومكثفة لكل الأحداث في #مصر حيث تقدم لكم قناة #العربية آخر الأخبار على مدار الساعة إضافة إلى باقة ضخمة من البرامج الإخبارية والوثائقيات وكذلك Filistinli gruplar, Gazze Şeridi'nde iki İs..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

İsrail Askerleri 3 Yaşındaki Çocuğu Gözaltına Almaya Çalıştı 00:29

İsrail Askerleri 3 Yaşındaki Çocuğu Gözaltına Almaya Çalıştı

İsrail askerleri, Batı Şeria'da oyun oynayan 3 yaşındaki bir çocuğu gözaltına almaya çalışıldı. Batı Şeria'nın El Halil kentinde İbrahim Camii yakınlarında 3 yaşındaki Dergam Kerem Mesude, evinin önünde İsrail askerleri ..

Yaşlılar Haftası Filmi 05:46

Yaşlılar Haftası Filmi

nsanoğlu her canlı gibi doğar, büyür, yaşlanır, ölür. Bebekliğinde ailesinin yakın ilgisine muhtaçtır. Çocukluk ve gençlik yaşlarında annesi, babası, devlet, sosyal çevre hayata hazırlanmasını sağlar. Yetişkin bir insan ..

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler 06:23

İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler

Adana’da işitme engelli Agit Acun, 4 kişi tarafından dolmuşta öldüresiye dövüldü. Dayak anı dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken engelli gencin kanser hastası annesi Cihan Acun, “Nasıl ciğerim parçalanıyo..