#Filistinli rezzanın annesi: nerede İnsan hakları

Buse Terim Kimdir? 01:43

Buse Terim Kimdir?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim'dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında d..

Aslı Enver Kimdir? 02:44

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk'üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıy..

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Edis Kimdir? 01:48

Edis Kimdir?

28 Kasım 1990'da Londra, İngiltere'de doğdu. Kendisi doğmadan önce ebeveynleri, çalışmak ve eğitimlerini tamamlamak için Londra'ya gelmişlerdi. Annesi bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio'da çalışmaktaydı...

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

David Beckham Kimdir? 02:04

David Beckham Kimdir?

David Robert Joseph Beckham, 2 Mayıs 1975 tarihinde İngiltere, Leytonstone'da doğmuştur. Ted ve Sandra Beckham çiftinin üç çocuğundan en küçüğüdür. Babası Ted Beckham mutfak tesisatçısıdır, annesi Sandra ise bir kuafördü..

Ben Stiller Kimdir? 01:35

Ben Stiller Kimdir?

Ben Stiller. Benjamin Edward Stiller (d. 30 Kasım 1965, New York kenti) ABD'li Emmy ödüllü Yahudi asıllı komedyen, aktör, senarist, film yapımcısı ve yönetmeni. Babası aktör Jerry Stiller ve annesi Anne Meara...

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Kaan Solmaz Yılın Aşkı Bitti Ama Tartışma Bitmedi! 05:36

Kaan Solmaz Yılın Aşkı Bitti Ama Tartışma Bitmedi!

Kaan Solmaz aşkı Solmaz'ın annesi yüzünden bitti ama halen tarışmalar bitmedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel Ortalığı Yıkıp Geçti! 05:35

Çağla Şikel Ortalığı Yıkıp Geçti!

Hayvanseverlere destek amaçlı yapılan defilede yaşına ve 2 çocuk annesi olmasına rağmen,yürüyüşü ve formuyla göz kamaştırıyor...

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm Fragmanı

Abdulhamid Han'ın annesi geliyor...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit 00:40

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit

İstanbul’da kenar bir semtte kahvehane işleten Mehmet (İzzet Günay), annesi Fatma (Adile Naşit) ve kızkardeşi Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ile yaşamını sürdürmektedir. Başlık parası almadan evlenmelerine izin vermeyen açgöz..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle 1:25:41

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle

Küçük Muhammed ,Tahran'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir. Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır. Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ..

  • DiyanetTV tarafından
  • 56.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babasına çıkışan kız :) 04:24

Babasına çıkışan kız :)

annesi uğruna babasına çıkışan kız çocuğu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi 04:39

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi

Tayyip Erdoğan Mevlitte Mülk Suresi'ni Okudu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan için İstanbul'da mevlit okutuldu. Başbakan Erdoğan Piyale Paşa camisindeki mevlitte, Mülk suresini okudu..

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurcak Küçük Yaramaz 02:25

Yumurcak Küçük Yaramaz

Yumurcak (İlker İnanoğlu), annesi (Filiz Akın) ile birlikte yaşar. Düş dünyası o denli gelişmiştir ki, durmadan yaşama ve çevresine bir şeyler uydurduğu için, söylediklerine kimse inanmaz...

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa 00:36

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..