#Filistinli rezzanın annesi: nerede İnsan hakları

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 01:00

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Patatesi Azad Eden Ufaklık 00:15

Patatesi Azad Eden Ufaklık

Sabah kahvaltısı yapan ufaklığa annesi patates kızartmış. Ancak sevimli ufaklık patateslerden biri ile konuşup onu yemekten vazgeçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Sevimli Ufaklığın Filtre ile İmtihanı 00:09

Sevimli Ufaklığın Filtre ile İmtihanı

Annesinin sosyal medya üzerinden uyguladığı filtrenin kurbanı olan sevimli ufaklık zor anlar yaşamış. Annesi de o anları kayda almış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Kendisini Korkutan Örümceğe Saldıran Çocuk 00:13

Kendisini Korkutan Örümceğe Saldıran Çocuk

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Videoda Charlie isimli bir çocuğa oyuncak örümcek saldırdı. Korkan çocuk, çok sinirlendi ve örümceğe saldırdı. Çocuğu annesi ve babası zor ayırdı...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

Telefon faturası 10 kat fazla geldi! 01:29

Telefon faturası 10 kat fazla geldi!

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ... OĞLU DA ONA AİT TELEFON HATTINI KAPATTIRMAK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE FİRMA ÖLEN ANNESİNE CAYMA BEDELİ KESMİŞTİ...

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Senin Hikayen - Babaanne Olmak İstiyorum 04:49

Senin Hikayen - Babaanne Olmak İstiyorum

Senin Hikayen Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30'lu yaşlarının ortalarında, ..

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..