#Filiz akın

Nilay Denizin Gelinliğini Daha Önce Kim Giyinmiş 02:59

Nilay Denizin Gelinliğini Daha Önce Kim Giyinmiş

Nilay Denizin gelinliğini daha önce suanda Rüya dizisinde Elif karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse giymiş...

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Şaşmaz,Ölmeden Önce Oğlunun Adını Koymuş 03:40

Vatan Şaşmaz,Ölmeden Önce Oğlunun Adını Koymuş

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz2ın ölmeden bir gün önce bir oğlu olacağını öğrendiği ve adının ne olması istaediğini yakın arkadaşı Tuğba Özay açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Şaşmaz Öldü Arkadaşları İse Parti Yapıyor! 01:52

Vatan Şaşmaz Öldü Arkadaşları İse Parti Yapıyor!

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaza en büyük ayıbı rol aldığı dizi ve dizi arkadaşları yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarı Yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın Gizemli Ziyaretçileri 05:00

Mezarı Yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın Gizemli Ziyaretçileri

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında silahla vurularak öldürülmüştü. Büyük acı yaşayan ailesi, merhum sanatçının mezar taşını yaptırdı. Sevenleri her hafta sonu ..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle 1:23:34

Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle

Arsaları ucuza kapatmak isteyen fırsatçı bir inşaatçıyla, fakir bir mahalle delikanlısının öyküsü. Tür: Aksiyon, Macera Yönetmen: Çetin İnanç Oyuncular: Filiz Taçbaş, Hikmet Taşdemir, Sümer Tilmaç, Hüseyin Peyda, Ümit ..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle 1:28:19

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle

Alman Avrat 40 Bin Mark - Ali Avaz (1988 - 88 dk) Konu: Almanya'da evlendiği alman karısıyla Türkiye'deki köyüne dönen Ali Avaz'ın yaşadıklarını esprili bir dilde anlatılmaktadır. Yönetmen : Ali Avaz Senaryo : Ali Avaz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi 02:13

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde baraja saplanan cipten acı haber geldi. Otomobilin baraj suyuna kapılması sonucu kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Filiz Soydoğan Çiçek'in cesedi, ailesinin yürek yakan ferya..

Astronot Fehmi 1978 Türk Filmi İzle 52:31

Astronot Fehmi 1978 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu : Fehmi kendi halinde bir insandır. Marslılar soylarının tükeneceği kaygısındadır. Ve soylarının devam etmesi için dünyalı bir insan arayışına girerler. Ve piyango Fehmi'ye vurur. Yapımı :1978 - Türkiye T..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube 04:05

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube

Söz: Filiz Çelik Müzik: Abdulkadir Nurlu..

Kadir Akdaş - Gelsene Yar 04:05

Kadir Akdaş - Gelsene Yar

Söz: Filiz Çelik Müzik: Abdulkadir Nurlu..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Aleyna Tilki - Sır 03:28

Aleyna Tilki - Sır

Söz-Müzik:Aleyna Tilki Produced by Diplo, Jr. Blender & Max Jaeger. Additional Production by ARYAY, Can Atayilmaz. Thomas Wesley Pentz (Diplo) Philip Meckseper (Jr. Blender) David Mickey Karbal (ARYAY) Maximilian Jaeger..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

ABD'de alışveriş çılgınlığı 01:02

ABD'de alışveriş çılgınlığı

ABD’de ‘Black Friday’ Kara Cuma gününde alışveriş çılgınlığı başladı. Kara Cuma kampanyalarını kaçırmak istemeyenler mağazalara akın etti..

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı 01:05

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı

Rockefeller Center önünde yapılan geleneksel Noel ağacı ışıklandırılması töreni için binlerce kişi Manhattan’a akın etti. 28,6 metre uzunluğundaki dev Noel ağacının ışıklandırmasında 50 bin ampul kullanıldı. Neywork, ABD..

Galatasaray 3 - 2 Rangers ( 27.09.2000 ) Macın Geniş Özeti 19:15

Galatasaray 3 - 2 Rangers ( 27.09.2000 ) Macın Geniş Özeti

2000-2001 Sezonu Şampiyonlar Ligi 1. Tur D Grubu Maçı Galatasaray 3 - 2 Rangers ( 27.09.2000 ) Goller: Dk. 52 Bülent Akın, Dk. 57 Hakan Ünsal, Dk. 70 Jardel (GS), Dk. 72 Andrey Kanchelskis, Dk. 90 Giovanni van Bronckhor..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..