#Filo bazı yerlerin müzik dinle

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler 01:50

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler

Kangal köpeğiyle oyun oynayan küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Köpeğin üzerine oturan ve elini köpeğin ağzına sokan çocuğun görüntüleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki alırk..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler 00:55

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ile askeri araçlar Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı. Sınır hattına konuşlanan araçların zaman za..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi 00:31

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi

İstanbul'un Bağcılar ve Esenler ilçelerinde iki banka soygunu gerçekleştiren, üçüncü soygun girişimini tamamlayamadan kaçarak, güvenlik kameraları sayesinde yakalanan şüpheli Burhan G. (35), adliyeye sevk edildi. Şüpheli..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Şaban - Şiki Şiki Baba 00:59

Şaban - Şiki Şiki Baba

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti 03:03

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ'cü hakim Zeynep Mercan'ın yaptığı başvuruyu reddetti AİHM, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan ve meslekten ihraç edilen hakim Zeynep ..

  • Haberler tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına 01:24

Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın 00:36

Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı 01:41

Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı

Çorumun Osmancık ilçesinde uygulanan radar cezaları sürücüleri isyan etme noktasına getirdi. Bu uygulamaya tepki gösteren bazı vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Ordu'da da uygulanan sistem dolayısıyla birçok vatan..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a 5 Ay Hapis 00:10

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a 5 Ay Hapis

CHP'li belediyelerde sular durulmuyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş, bazı kararların büyükşehir belediye meclisinde gündeme alınmasını oylatmadığı iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırıldı....

Aleyna Tilki Konserine 2 Saat Geç Kaldı 2 Dakika Sahnede Kaldı 01:46

Aleyna Tilki Konserine 2 Saat Geç Kaldı 2 Dakika Sahnede Kaldı

Aleyna Tilki Konserine 2 Saat Geç Kaldı 2 Dakika Sahnede Kaldı Bazı Seyirciler Baygınlık Geçirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Sevgililerin Buluşma Anları 01:21

Sevgililerin Buluşma Anları

Bazı sevgililerin buluşma anları..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köylüler Ejderha İskeleti Buldu 00:20

Köylüler Ejderha İskeleti Buldu

Çin'in güneyinde yer alan Hebei bölgesindeki Zhangjiakou City'de ortaya çıkan iskelet görenleri şoke etti. 18 metre uzunluğundaki dev iskeleti yakından görmek için gelen yerli halk, iskeletin bir “ejderhaya ait olduğund..

McDonald's Hakkında 11 Şaşırtıcı Gerçek 01:52

McDonald's Hakkında 11 Şaşırtıcı Gerçek

1940 yılından beri hizmet veren McDonald's hakkında bazı ilginç bilgiler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT WORLD Forum'unda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleri dolayısıyla bazı ülkelerin tepki gösterdiği hatırlatılarak yöneltilen Siz bunu söyledikten sonra fark..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..