#Filo bazı yerlerin müzik dinle

CHP Genel Merkezi Önünde Oturma Eylemi 01:47

CHP Genel Merkezi Önünde Oturma Eylemi

CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi Olağanüstü kurultay talep eden bazı delegeler, CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi yapıyor...

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri 07:05

Stil Baykuşu Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Uzun zamandır istediğiniz ve beklediğiniz video geldi :) Saçlarımızı nasıl daha hızlı uzatırız? Bu videomda sizlere saç uzatmakla ilgili bazı ipuçları veriyorum..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ayrılık Haberleriyle Çalkalanıyor 02:39

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ayrılık Haberleriyle Çalkalanıyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bazı oyuncuların yeni sezonda kadroda olmayacağının açıklanması gündeme bomba gibi düştü...

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia ediyor, misyonlardan alınan görüntüleri kanıt olarak gösteriyor 00:32

İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia edi

Üst düzey bir İranlı komutan, ülkesinin birkaç ABD (drone:insansız hava aracı:iha) uçağının kontrolünü ele geçirdiğini iddia etti. Tahran’ın iddiasının kanıtı olarak, görünüşe göre dronların kameralarından çekilmiş bazı ..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Şakanın B.kunu Çıkaran Palyaço 00:24

Şakanın B.kunu Çıkaran Palyaço

İnsanlara yapılan bazı şakalar eşek şakasına dönüşünce can sıkıyor. Yürüyen merdivenden çıkan bu kadının yüzüne pastayı vuran palyaço tam sopalık...

  • JET TV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare 02:01

Tezgahı Toplayan Çalışkan Fare

Tamirat işi ile uğraşan dükkan sahibi, akşam tezgah üzerinde bıraktığı bazı parçaların sabah geldiğinde kutuya konulduğunu farketmiş. Tamirci ne olduğunu anlamak için tezgaha kamera yerleştirmiş işin aslı geceleri ortaya..

  • JET TV tarafından
  • 328 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Memeleriyle Muhteşem Jenga Hamlesi Yapan Koniçiva 00:45

Memeleriyle Muhteşem Jenga Hamlesi Yapan Koniçiva

Jenga oyununda bazı anlar öyle zor hamleler denk gelir ki kararsız kalırsınız. Ancak bu koniçiva bu işi memeleri ile çözmüş...

  • JET TV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız 00:28

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız

Düğün bitiminde gelinin attığı çiçeği yakalayan kızın ilk evlenen olacağı inancı bazı kızlar için gerçekten büyük bir umut olmalı...

  • JET TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serenay Sarıkaya'nın Saçları Sosyal Medyada Olay Oldu 03:22

Serenay Sarıkaya'nın Saçları Sosyal Medyada Olay Oldu

Permalı saçlarıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya’nın tarzını bazı hayranları beğenirken, bazıları da ‘Bunu kendine neden yaptın?’ diye sordu...

  • BETA tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Winx Club - 4. Sezon 9. Bölüm - Nebula 23:15

Winx Club - 4. Sezon 9. Bölüm - Nebula

Beyaz Çemberin inanılmaz bir gücü vardır: Burası Siyah Çember büyücülerinin yeryüzü perisini hapsettikleri yere ulaşmanın tek yoludur. Bu arada Nebula Roxy’i ele geçirir ve periler onu kurtarmak için harekete geçerler. A..

  • ÇocukTV tarafından
  • 499 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 8. Bölüm - Iggo’nun Boş Günü 23:21

Mia And Me - 1. Sezon 8. Bölüm - Iggo’nun Boş Günü

Görgü kuralları sınıfı biraz sıkıcı... Kıskanç Violetta , ne pahasına olursa olsun zavallı Mia ille tartışmak istediği zaman dahada fazla sıkıcı oluyor! Neyseki Centopia çağırıyor! Yeni bir macera başlamak üzere! Cen..

  • ÇocukTV tarafından
  • 369 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 10. Bölüm - Bahar Ağacı 22:41

Mia And Me - 1. Sezon 10. Bölüm - Bahar Ağacı

Vincent Centopia'ya ulaşmak için her zamankinden daha komiktir: kırmızı kask ve yüzünde bazı komik ifadelerle, Vincent elflerin içine girmek için her yolu dener, ama nafile. Tekrar tekrar kehaneti okur... belki Mia yaln..

  • ÇocukTV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce