#Fincan tatlısı nasıl yapılır

İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Tarak Tatlısı Tarifi 02:41

Tarak Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı Hindistan cevizi 125 gram tereyağ (3 yemek kaşığı) 2 adet yumurta (1 sarı yüzüne) 1 kabartma tozu 1 pa..

Kar Yağdı Tatlısı 01:02

Kar Yağdı Tatlısı

Kreması için; 2 kahve fincanı toz şeker 6 yemek kaşığı pirinç unu 5 su bardağı süt 1 paket vanilya Şerbeti için; 2 su bardağı su 1,5 su bardağı toz şeker Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt Hindistan cevizi..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Kadayıf Kek Tatlısı Tarifi 03:21

Kadayıf Kek Tatlısı Tarifi

1.1 yemek kaşığı kadar tereyağı tavaya alınır. 2.Tereyağı eridikten sonra 250g çiğ kadayıf ve 1 yemek kaşığı şeker eklenerek kadayıfların rengi dönene kadar kavrulur. 3.Tarifin orijinalinde tereyağı kullanılmamıştı anc..

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna  Cotta 01:46

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna Cotta

Panna Cotta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 400 ml sıvı krema 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 adet vanilya çubuğu 6 yaprak jelatin Sosu için; 200 gr dondurulmuş frambuaz 2 yemek kaşığı şeker 1,5 yemek kaşığı nişas..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Gazoz Tatlısı Tarifi 06:09

Gazoz Tatlısı Tarifi

Malzemeler HAMURU için, 3 Su bardağı Un 2 Yumurta 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı tohum Maya 50 gram Tereyağ Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Bardaktan az Gazoz DİĞER MALZEMELER 1 Kase Ceviz 3 Yemek kaşığı un (hamuru açm..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi 15:30

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi

Malzemeler Hamur için: 500 gram irmik 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı sıvı yağ (tepsiyi yağlamak için) Üzeri için: 100 gram tuzsuz fıstık Şerb..

Tül Perde Tatlısı Tarifi 06:56

Tül Perde Tatlısı Tarifi

Tül Perde Tatlısı Tarifi..

Down Sendromlu Dünyalar Tatlısı Ufaklığın, Yürüteç Yardımıyla İlk Adımlarını Attığı Muhteşem Anlar 00:26

Down Sendromlu Dünyalar Tatlısı Ufaklığın, Yürüteç Yardımıyla İlk Adım

Down sendromlu bu küçük kız ilk adımlarını atıyor. Sizce de çok tatlı değil mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyalar Tatlısı Ebrar 00:55

Dünyalar Tatlısı Ebrar

Tatlı konuşmasıyla mimikleriyle herkesin sevgisini kazanan minik..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı  Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Şerbetli Tatlıların içinde baş rollerde bulunan Türk mutfağının değişmezlerinden harika bir tatlıdır. Her ne kadar şerbetli tatlılardan biraz uzak durmak istesekte bazı zamanlar sözümüzü tutamıyoruz. Hele ki Ramazanda ka..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce