#Fissür Örtücü nedir

Cool Nedir 02:53

Cool Nedir

Moda mıdır? Tarz mıdır? Güzellik midir? Bir tarz bir duruş bir endam.....

Spoiler Nedir 02:32

Spoiler Nedir

Spoiler, berbat eden, bozguncu, çapulcu anlamına geliyor. Kitap, oyun, filim gibi içeriklerin detaylarının verilmesi ile sürprizleri kaçırtacak detaylar, ipuçları işte. Spoiler vermeden duramayanlar var arkadaş! Ama bir ..

Sitcom Nedir 02:55

Sitcom Nedir

Situation comedy; yani durum komedisi. Komik ve eğlenceli olması, sit-com için olmazsa olmaz. Bir de arkaya kahkaha efekti ekledin mi, al sana eğlenceli dizi işte. Peki, komik ve eğlenceli olmazsa ne olur peki sit-com? E..

Klon Nedir 02:19

Klon Nedir

Klon, kopya, klonlama kopyalama demektir. Sınavda kopya çekiyorum demek yerine klonlama yapıyorum dersen göze girme ihtimalin var yani. Aslında klon, insanın kendine yakışanı kopyalamasıdır bir nevi. Klon seni felaket..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Yaz Nedir 04:04

Yaz Nedir

Kuzey yarım Kürede 21 Haziran - 23 Eylül arasındaki zaman dilimi. Bizde Game of Thrones'un bitimiyle başlar, yeni bi sultan sizi başlangıcı ile biter. Ayak fotoğraflarınız hazırsa 21 Haziran'a az kaldı. Resmi olarak onay..

Baba Nedir 03:48

Baba Nedir

Baba, Türk Dil Kurumu'nda çocuğu olan erkek olarak tanımlanır. Ama kimi zaman babalık biyolojik değil kazanılan bir unvan olarak da karşımıza çıkar. Baba gibi ise tavırları, bir işin piri ise, ortamın en komik, en eğlenc..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Gizli Şeker Nedir 02:15

Gizli Şeker Nedir

Diyabet denilen şeker hastalığı birden bire ortaya çıkmaz. 5-10 yıla kadar bir başlangıç dönemi vardır, yavaş yavaş ilerler. Bu dönemde fark edilmeyen diyabettin tedavisi zorlaşır...

  • NABIZ tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İktidarsızlık Nedir 00:34

İktidarsızlık Nedir

İktidarsızlık cinsel ilişki sırasında sertliğin yeterli düzeyde ve kalitede sürdürülememesi durumudur..

  • NABIZ tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horlama Nedir Horlama Tedavi Yöntemleri Nelerdir 03:59

Horlama Nedir Horlama Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Çene Yüz Protez Uzmanı Dr. Tuğrul Saygı horlamanın nedenleri ve tedavi yöntemlerini açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AIDS Nedir 01:48

AIDS Nedir

Psikoterapist Cem KEÇE AIDS hakkındaki yanlışları ve bilinmesi gerekenleri anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AIDS'in Tedavisi Nedir 01:40

AIDS'in Tedavisi Nedir

Psikoterapist Cem KEÇE AIDS hakkındaki yanlışları ve bilinmesi gerekenleri anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamer Nedir 03:28

Gamer Nedir

Gamer'in tam karşılığı oyuncu aslında. Ama öyle bildiğin sokak oyunları değil burada bahsedilen. Gamer, bilgisayar oyunları oyuncusudur. Gamer olmanın da seviyeleri vardır bu arada. Öyle bir oyuna başladım, ben tam bir g..

Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Cosplay Nedir 05:28

Cosplay Nedir

Cosplay, costume play, kostümlü oyun demek. Cosplayciye cosplayer denir ve bu arkadaşlar, çeşitli aksesuar ve kostümler kullanarak, anime, manga, çizgi film, film ve veya bilgisayar oyunu hatta kendi yaratmış oldukları k..

Schadenfreude Nedir 02:56

Schadenfreude Nedir

Schadenfreude, okunuşu şadınfroyde. Bilinmeyen kelimeler yapın diyordun değil mi? Al sana bilinmeyen kelime: Schadenfreude! Almanca bir kelime olan schadenfreude, bir kimsenin başarısızlığına ya da acısına karşı duyul..

Chat Nedir 03:30

Chat Nedir

Chat, sohbet etmek, dostça, arkadaşça konuşarak hoşça vakit geçirmek demektir. İlk online Chat Talkomatic adıyla 1973'te, deniz aşırı olan chat ise 1989'da Amerika Finlandiya arasında gerçekleştirildi. Ülkemize chat mev..

Manipülasyon Nedir 04:03

Manipülasyon Nedir

Manipülasyon için Türk Dil Kurumu yönlendirme demiş. Bak bu önemli. Manipülatörler manipülasyon yöntemleri ile seni, davranışlarını, zevklerini dolayısıyla hareketlerini manipüle ederler. Yoksa siz de manipüle edemedikle..

Clickbait Nedir 02:13

Clickbait Nedir

Medyanın kullandığı manipülasyon tekniklerinden biri olan clickbait, Türkçeye tık yemi, tık tuzağı olarak çevrilebilir. Hani YouTube'ta videoların tıklama almasını sağlayan çarpıcı video görselleri var ya, ya da deprem g..

Adil Kullanım Kotası Nedir 03:32

Adil Kullanım Kotası Nedir

Adil kullanım kotası, internet servis sağlayıcılarının, tüketicilerin belirli bir kullanımdan sonra internetlerini sınırlandırması. Hani tam bir şey izlemeye heves ediyorsun da, küt donuveriyor ya ekran! İşte hep bu adil..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

Metafor Nedir 03:31

Metafor Nedir

Türk Dil Kurumu metafor kelimesini mecaz olarak tanımlamış. Metafora örnek olarak, Cem Karaca'nın şarkısı Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda yı verebiliriz. Ama Kenan Doğulu'nun Festival gibisin, katılmak istiy..

Black Friday Nedir 02:53

Black Friday Nedir

Black Friday, kara cuma. Mağazaların yüksek oranda indirimler yaptığı thanksgiving yani Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelir. Amerika'da şimdi izleyip komik bulup güldüğümüz alışveriş ve tüketim çılgınlığı..

CrossFit Nedir 03:23

CrossFit Nedir

Crossfit, Greg Glasmann tarafından yaratılmış ve tescilli marka haline getirilmiş olan bir fitness çeşidi. Crossfit'te neler yok ki! Halter, jimnastik, atletizm... Üstelik crossfit oyunları da var. 2007'den bu yana her y..