#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok  07:22

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok

Umut Evirgen ile birlikte olan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı bu ilişkiye annesi sıcak bakmıyor. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlayan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı ilişkiye annesinden on..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ 01:27

Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ

ASUS Designo MZ27AQ çerçevesiz bir panel ve ince profilli tasarıma sahipken, Harman Kardon ile birlikte geliştirilen iki 6W stereo hoparlör ve harici bir 5W subwoofer ile güçlü 2.1 kanal ses performansı sunuyor. Kompakt,..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses Ve Oğlu İdo'nun İzmir Buluşması 24 Kasım 2017 17:51

İbrahim Tatlıses Ve Oğlu İdo'nun İzmir Buluşması 24 Kasım 2017

Onları hiç böyle görmediniz. Şehzade İdo, İmparatorun sarayına çıkartma yaptı.. Baba oğul birlikte kâh güldüler, kâh ağladılar... birlikte düet yaptılar .....

  • BETA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Aradığı Aşkı Hangi Ünlü Oyuncuda Buldu 02:10

Deniz Aradığı Aşkı Hangi Ünlü Oyuncuda Buldu

Uzun zamandır birlikte olduğu Okan Can Yantır’la yolları ayrılan Dilan Çiçek Deniz, aşkı meslektaşı Birand Tunca’da buldu. Bir süre önce Bebek’te yeni bir ev kiralayan Dilan Çiçek Deniz, yeni ev alışverişini erkek arkada..

  • BETA tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızdan Şok Sözler 04:02

Genç Kızdan Şok Sözler

Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Kıvılcım Ural'ın '6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum.' sözleri çok konuşuldu...

  • BETA tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Kocasını Başka Kadınla Yatakta Basan Çinli Kadın 02:15

Kocasını Başka Kadınla Yatakta Basan Çinli Kadın

Çinli kadın kocasına bir tuzak kurup, bir arkadaşı ile birlikte kocasını takibe almış. Dramatik olayda kadın odaya girmiş ve metresi ile birlikte kocasını basmış. Sinir katsayısı tavan yapan kadın hem kocasını hemde koca..

  • JET TV tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cristiano Ronaldo'nun Kız Arkadaşı ve Çocukları 05:25

Cristiano Ronaldo'nun Kız Arkadaşı ve Çocukları

Beğenerek izlediğimiz dünyaca popüler ünlülerin nasıl bir hayatlarının ve aile yaşantılarının olduğunu merak ediyor musunuz? Gelin birlikte dünyaca ünlü kişilerin aile yaşantılarına ve çocuklarına birlikte bakalım..

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Türk Askeri Türk Bayrağına Ateş Etmez 02:13

Türk Askeri Türk Bayrağına Ateş Etmez

Propaganda filmini hatırlarsınız, Ali Sunal ve Kemal Sunal'ın birlikte rol aldığı o efsane filmin tüyler ürperten sahnesini hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam 00:30

Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam

Bir düğünde müziğin çalmasıyla birlikte harekete geçen genç bir anda ritmle birlikte her tarafı aynı anda oynamaya başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Lindsay Lohan'a Türk Sevgili Bakın O Isim Kim Çıktı 05:40

Lindsay Lohan'a Türk Sevgili Bakın O Isim Kim Çıktı

Yazar Metin Hara ile bir yıldır birlikte olan Adriana Lima'dan sonra bir dünya yıldızı daha gönlünü Türk erkeğine kaptırdı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre Mikonos'taki ada hayatını konu alan bir reality şov..

  • BETA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket 08:25

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket

Uzun bir süredir eşi Beren Saat ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kenan Doğulu, ailesiyle birlikte bir tatil planı yaptı. 23 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından şarkıcı, annesi ve kız kardeşiyle birl..

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Yüzen Kasaba 10:58

İbi - Yüzen Kasaba

Kahramanlarımız, Guppa’yla birlikte yüzen kasaba Mavina’ya gelir. Guppa, dikkatsizliği yüzünden Mavina’da sorun yaşanmasına neden olur. Hep birlikte işleri yoluna koymayı başardıktan Guppa’ya veda ederler. Yola çıktıklar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..