#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

It Comes at Night Fragman 02:27

It Comes at Night Fragman

Doğal olmayan bir tehdit olarak dünyayı terörize eden ıssız bir evde güvende olun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte hassas bir iç düzeni kurdu, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edilecek...

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Rampa Yukarı Kepçe Çıkarmak 01:00

Rampa Yukarı Kepçe Çıkarmak

Bu videomuzda rampa yukarı iş makinası götüren tırcı abimiz karşıdan gelen araca yol vermek için duruyor ancak kötü yapıyor. Gelin birlikte izleyelim. Fizik önemlidir, hayat kurtarır...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Kaçma Kız İnsanmış 00:38

Dur Kaçma Kız İnsanmış

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Ne İstiyorsun Kaç Milyon 00:57

Ne İstiyorsun Kaç Milyon

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Orhan Gencebay Vurgun Yerse 03:14

Orhan Gencebay Vurgun Yerse

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben 01:10

Bu Tokadı Çoktan Hak Etmiştim Ben

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır...

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum 01:25

Çıldırtıcı Bir Duygu Hissediyorum

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar 10:11

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından ayrılamadı. Bahar daha sonra Can Kızıltuğ'a kız arkadaşı olup olmadığın..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...

Atını Yürüyüşe Çıkaran Köpek 00:29

Atını Yürüyüşe Çıkaran Köpek

Atını Yürüyüşe Çıkaran Köpek Atını ipinden tutarak gezdiren köpeğin komik görüntülerini birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Gözlügü İle Penaltı Atmak 07:10

Sarhoş Gözlügü İle Penaltı Atmak

Selamlar bugün Kaya, Oğuz ve Baturay ile birlikte sarhoş gözlüğüyle penaltı challenge yaptık. Umarım izlerken eğlenir beğenirsiniz iyi seyirleer..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri 00:53

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri

Gazeteci, İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş.İbrahim Gugu'nun Nikah Memuru'na hayır demesi bir ara Nikah ..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy 04:33

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak anılan Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Peki böyle mütevazı bir devlet adamı Türkiye'de yaşamayı düşünse nerede yaşayabilirdi? Hiçbir dev..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..