#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle 1:25:41

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle

Küçük Muhammed ,Tahran'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir. Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır. Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ..

  • DiyanetTV tarafından
  • 56.982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

O Ses Ajda Pekkan 07:13

O Ses Ajda Pekkan

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Sarp Akkayanın Bekarlığa Vedası 11:26

Sarp Akkayanın Bekarlığa Vedası

Sar Akkya yakın arkadaşlarıyla birlikte Bekarlığa Veda Partisi için Amsterdam'a gittiler...

  • ANKA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Karısını Zengin Bir Adama Kaptırmak 00:46

İstanbul'da Karısını Zengin Bir Adama Kaptırmak

Film, kazanacağı parayla bir traktör almak için karısı, çocuğu ve kardeşiyle birlikte köyden kente çalışmaya gelen Ökkeş Uyanık'ın (Levent Kırca) öyküsünü anlatır...

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Sadri Alışık Plüton'a Düşerse 02:18

Sadri Alışık Plüton'a Düşerse

Plüton gezegeninin yüzeyine şu ana kadarki en yakın uçuşunu yapan NASA'nın uzay aracı New Horizons'la birlikte Sadri Alışık'ta Plüton'a giderse ve oraya yerleşme karar verirse Plüton ahalisine kendini ilk takdimi...

Selin Şekerci Yeni İmajı  Şaşırttı 00:46

Selin Şekerci Yeni İmajı Şaşırttı

Mekandan kız arkadaşlarıyla birlikte çıkan Selin Şekerci, taksiye binmeden gazetecilerin sorularını yanıtladı. “İmaj değişikliği yapmışsınız” sorusuna imaj falan yok yanıtı verdi...

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!! 01:28

Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!!

Bir süredir Yunanistan'da yaşayan model ve oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisiyle birlikte çıktığı gece gezmesinde objektiflere takıldı. UZUN UZUN KONUŞUP ŞAKALAŞTILAR Hakkı ve sevgilisi Hara Pappa, gittikleri kulüpte ..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alt Geçitte Acımasız Kız Kavgası 01:13

Alt Geçitte Acımasız Kız Kavgası

Alt geçitte yaşanmış olan bu kız kavgasında yumruklar havada uçuştu. Ölümüne birbirlerine giren kızların akıbetini birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017'de Kim Şampiyon Olacak! 02:02

Survivor 2017'de Kim Şampiyon Olacak!

Survivor'da15.Hafta Puan Durumu Survivor 2017 de kim şampiyon olacak. Survivorda geçtiğimiz haftayla birlikte yarışmacıların yarıştıkları oyunlar ve kazandıkları galibiyet- mağlubiyetleri.....

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Moldova Büyükelçilik Binası Açtı 04:48

Başbakan Yıldırım Moldova Büyükelçilik Binası Açtı

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova ziyareti kapsamında Moldova Başbakanı Pavel Filip ile birlikte Büyükelçilik binasının açılışını yaptı...

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Spor Engel Tanımadı İzle 01:37

Spor Engel Tanımadı İzle

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri, down sendromlu çocuklar ve görme engelli sporcular ile ‘Spor Engel Tanımaz’ adlı sosyal sorumluluk..

Filiz Akın Taksi Şöförü 01:06

Filiz Akın Taksi Şöförü

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Beyaz ve Tolgahan Sayışman 05:01

Beyaz ve Tolgahan Sayışman

Beyaz, para kazanmanın yolu olan kanallarından açarak Tolgahan Sayışman ile birlikte makyajdan, tosta kadar ilginç konuları işlemişler. seyrediyoruz efedim...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Beyaz Show-Beyaz ve Tolgahan Sosyal Medyada Video Çekerlerse 05:01

Beyaz Show-Beyaz ve Tolgahan Sosyal Medyada Video Çekerlerse

Beyaz ve Tolgahan Sayışman muhteşem bir skeçe imza attılar! Beyaz, Sosyal Medyadapara kazanmanın yolu olan site kanallarından açarak Tolgahan Sayışman ile birlikte makyajdan, tosta kadar ilginç konuları işledi...

  • ANKA tarafından
  • 2.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can Aldatılma Acısı 02:08

Sibel Can Aldatılma Acısı

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak 00:39

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..