#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması 05:48

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması

Masum Gomis'i Türkiye'nin en iyi takımı diye kandırıp İstanbul'a getiren Galatasaray ve taraftarı yıllarca hüsran içinde EFENDİ BEŞİKTAŞ'ın şampiyonluğunu izlemekten bıktığından adeta transfere hücum etmişler. Bu komed..

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Sarı Sıcak (2017) Fragman 02:06

Sarı Sıcak (2017) Fragman

Giderek artan sanayileşme, onbinlerce geleneksel çiftçi ailesini olduğu gibi İbrahim'in (Aytaç Uşun) ailesini de etkilemiştir. Sahip oldukları tarlanın tamamen fabrikalar arasında kalmasına rağmen tarlayı satmamakta dire..

Mesut Özil ile Amine Gülşe, Acun Ilıcalı'nın Sürat Teknesinde! 00:22

Mesut Özil ile Amine Gülşe, Acun Ilıcalı'nın Sürat Teknesinde!

Mesut Özil yeni sevgilisi Amine Gülşe ile birlikte Çeşme’de ünlü TV patronu Acun Ilıcalı’nın misafiri oldu. Yeni aşıklar, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile Çeşme’de tekne gezintisi yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup Aşkı Bodrumda Kesinleşti 01:12

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup Aşkı Bodrumda Kesinleşti

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile no 309 dizisinin güzel oyuncusu Demet Özdemir'in Bodrum tatiline birlikte çıktıkları görüntülendi. Buda Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup'un aşk yaşadıklarının kanıtı oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici ile Eğlenmene Bak - Sinan Akçıl ve Ferah Zeydan - İyi Değilim 03:00

İrem Derici ile Eğlenmene Bak - Sinan Akçıl ve Ferah Zeydan - İyi Deği

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 1.Bölüm'de Sinan Akçıl ve Ferah Zeydan'ın birlikte söylediği İyi Değilim adlı şarkı kulakların pasını sildi.....

  • ANKA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aslı Enver Murat Boz Bodrum'da tatilde Aylar Sonra İlk Kez! 02:08

Aslı Enver Murat Boz Bodrum'da tatilde Aylar Sonra İlk Kez!

Aslı Enver ve Murat Boz,Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in düğününe gitti. Birlikte aylar sonra fotoğraf paylaşan Murat Boz barıştıklarını resmen duyurdu...

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu 01:59

Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu

Çin'de 'İncici Kardeş' (Pearl Bro) adıyla bilinen Xinda Zhan canlı yayında istiridyelerden inci çıkarıp satarak milyoner olmuş. 25 yaşındaki Xinda, annesiyle birlikte tatlı su istiridyesi yetiştirip internet üzerinden ca..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Yasak Şehir 04:49

Yasak Şehir

1420 Yılında , Ming Hanedanlığı'nın İmparatoru (1368-1644) taht üzarinde ki güvünü sağlamlaştırma çabası Çin'in başkentini, günümüzde Pekin olarak bilinen kuzeyde ki bir bölgeye taşıdı. Orada şu an 720 bin metrekarelik ..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

 Murat Dalkılıç Tatilde Merve Boluğur'suz Coştu Eğlendi!! 02:03

Murat Dalkılıç Tatilde Merve Boluğur'suz Coştu Eğlendi!!

Murat Dalkılıç, önceki gün ortağı olduğu Granada Beach’teydi. Eşi Merve Boluğur’un eşlik etmediği ünlü şarkıcı, arkadaş grubuyla deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bir ara çalan müziklerle coşan Dalkılıç, suda misket havas..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Böyle Oynanır 07:03

Zula Böyle Oynanır

bugün ömer ile birlikte zula oynadık...

  • The Game tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazal Subaşidan Muhtesem Tatil Paylasimlari 02:18

Hazal Subaşidan Muhtesem Tatil Paylasimlari

TRT de yayınlanan dizide başrol oynayan güzel oyuncunun ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte geçirdiğ tatilinden paylaştığı kareler sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Kahramanlar Prenses Olur 11:25

Süper Kahramanlar Prenses Olur

Süper kahramanlar Dondurulmuş Elsa Spiderman Hulk'la birlikte prensese hazırlanır Gerçek Hayatta Balon Prank yapar Webs & Tiaras'a göre :)..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..