#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

İnsanlar Parayla Ölçülmez Ki 01:11

İnsanlar Parayla Ölçülmez Ki

Namus Borcu. Ama o, fondaki sesin (Cüneyt Türel) anlattığı durumdadır ; [ Ne para ne pul ne de mahvolan hayatı, artık Murat'ın gözünde hiçbir şey yoktu. İlle de arkadaşlarından ('arkadaşından' diyecekti) yediği darbe. İş..

Onunla Seviştin Mi 00:33

Onunla Seviştin Mi

Namus Borcu. Ama o, fondaki sesin (Cüneyt Türel) anlattığı durumdadır ; [ Ne para ne pul ne de mahvolan hayatı, artık Murat'ın gözünde hiçbir şey yoktu. İlle de arkadaşlarından ('arkadaşından' diyecekti) yediği darbe. İş..

Cüneyt Arkın'ın Oyunu 01:02

Cüneyt Arkın'ın Oyunu

Namus Borcu. Ama o, fondaki sesin (Cüneyt Türel) anlattığı durumdadır ; [ Ne para ne pul ne de mahvolan hayatı, artık Murat'ın gözünde hiçbir şey yoktu. İlle de arkadaşlarından ('arkadaşından' diyecekti) yediği darbe. İş..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Novi Pazar'da Boşnak gençlerin isteğini kırmayıp onlarla birlikte 'Sultanım' adlı ilahiyi söyledi...

Adnan Oktar'ın Kediciği Beril Koncagül'le Dans Etmesi 04:06

Adnan Oktar'ın Kediciği Beril Koncagül'le Dans Etmesi

Adnan Oktar A9 TV Kanalında yayınlanan programında popüler kediciklerinden Beril Koncagül'le birlikte Hüdayda parçasında dans etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şenerin Muhteşem Evi 01:55

Demet Şenerin Muhteşem Evi

Demet Şenerin İki çocuğuyla birlikte yaşadığı muhteşem ev sizlerle..

  • ANKA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyma Subaşı Kocası Acun Ilıcalıyı Ifşalıyor  01:04

Seyma Subaşı Kocası Acun Ilıcalıyı Ifşalıyor

Ünlü televizyoncu tv8 patronu acun ilicali ile uzatmali sevgilisi seyma subasi gecen ay dunya evine girip evlenmislerdi. Evlendikten sonra daha fazla birlikte poz veren ünlü çift sosyal medya hesablarinida daha aktif kul..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone X Kullanan Maymun 02:01

iPhone X Kullanan Maymun

Sahibiyle birlikte iPhone X 'i keşfeden maymun ...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Pi nin Yaşamı Film İzle 2:06:59

Pi nin Yaşamı Film İzle

Konusu[kaynağı değiştir] Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı..

  • mathilda tarafından
  • 32.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçki Şişesindeki Artırılmış Gerçeklik 00:59

İçki Şişesindeki Artırılmış Gerçeklik

İçki Şişesinde ki Resimde ki Konuşan Kadını Hep birlikte seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şıkel Yeni Partnerini Açıkladı 05:25

Çağla Şıkel Yeni Partnerini Açıkladı

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel çok özel açıklamalar yaptı. Çağla Şıkel yeni projesinde Alişan'la birlikte rol alacağını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Filmi Öncesi; Murat Yıldırım ve Özge Gürel Özel Röportaj 12:20

İlk Öpücük Filmi Öncesi; Murat Yıldırım ve Özge Gürel Özel Röportaj

İlk Öpücük filminde birlikte rol alan; Murat Yıldırım ve Özge Gürel yeni filmleri ve özel hayatları konularına dair özel açıklamalarda bulunuyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

Life is Strange  Before the Storm Ep 2 Trailer   PS4 01:54

Life is Strange Before the Storm Ep 2 Trailer PS4

As Chloe and Rachel’s family life continues to crumble, their friendship blossoms and the two girls discuss running away together. But before they can go, Chloe gets involved with an errand for Frank Bowers which puts he..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS 04:48

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS

The player with the game PES 2018 and the largest a bit harder on the speed of intervention is made. The pace of the game when it is lowered a little more on the movements of the ball and the players made a serious anima..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti 04:04

Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti

Son günlerde özellikle sızıntılarla birlikte iyice gündeme oturan ve yılın en çok beklenen telefonu olan iPhone 8 , yani 10.yıl iPhone’u için Apple bütün hazırlıklarını sürdürüyor. Tabii şuanda satışta olan en güncel tel..

  • PengoTV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Çağla Şikel ve Özge Ulusoy Birbirlerine Gözü Kapalı Ruj Sürerse Ne Olur 03:31

Çağla Şikel ve Özge Ulusoy Birbirlerine Gözü Kapalı Ruj Sürerse Ne Olu

İki yakın arkadaş Çağla Şikel ve Özge Ulusoy bir araya gelirse ne olur? Gözü kapalı bir şekilde makyaj yapma oyunu oynayan iki güzel manken birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi...

  • ANKA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce