#Fiyatlardaki yükselişle birlikte

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Lunaparkta Korku Dolu Anlar 01:47

Lunaparkta Korku Dolu Anlar

Arkadaşıyla birlikte lunaparkta bindiği slingshot isimli oyuncakta korkudan defalarca bayılan gencin yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.Lunaparkta yaşanan eğlenceli dakikalar herkes için çekicidir. Kimileri çarpış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Serenay Sarıkaya'nın Sözlerine Barış Arduç'tan Yanıt Geldi!! 02:58

Serenay Sarıkaya'nın Sözlerine Barış Arduç'tan Yanıt Geldi!!

Serenay Sarıkaya Barış Arduç çok yakışıklı onunla birlikte rol almak isterim diyen Serenay Sarıkaya'nın açıklamalarından sonra Barış Arduç'tan açıklama geldi.Yakışıklı oyuncu,Çok Başarılı ve Güzel Bir Kadın,tabiki bende ..

  • ANKA tarafından
  • 1.558 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu Film Fragmanı 02:11

Olanlar Oldu Film Fragmanı

Olanlar Oldu Filminin Özeti Zafer ve annesi Döndü Hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hâlâ evlenmemiş olmasına üzülen Dön..

  • PengoTV tarafından
  • 5.925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mini Malzemelerle Sashimi Yapımı 02:48

Mini Malzemelerle Sashimi Yapımı

Minik malzemeleriyle japon mutfağına özgü balık yemeği yapımına hep birlikte tanık olacağız. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Bugün Bayram Sabahı  Bugün Bayram  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:15

Bugün Bayram Sabahı Bugün Bayram Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

bugün bayram sabahı Günaydın, gözün aydın, çok bekledik bu anı, Erkenden uyanalım, bugün bayram sabahı Günaydın, gözün aydın, çok bekledik bu anı, Erkenden uyanalım bugün bayram sabahı Tertemiz kıyafetleri giyelim, Herk..

Renkleri Öğreniyorum  Okul Öncesi Edis ile Feris Çocuk Şarkıları 03:17

Renkleri Öğreniyorum Okul Öncesi Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Birlikte renkleri öğrenmeye ne dersin?Sende bizimle birlikte renkleri tekrarla...

Canım Kardeşim 40.Bölüm 10:42

Canım Kardeşim 40.Bölüm

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Yağmur Bebek  Bebek Bakma Oyunu  Evcilik Oyunları İzle 09:11

Yağmur Bebek Bebek Bakma Oyunu Evcilik Oyunları İzle

Yağmur bebek ile birlikte bebek bakma oyunu oynuyorum. Bebeğime yemek yediriyorum, birlikte oyun oynuyoruz ve gün içerisindeki ihtiyaçlarını karşılıyorum...

Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor! 04:13

Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor!

Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor! Zeyno ile Aslan'ı dağ evinde birlikte gören Zümrüt, evliliklerini tekrardan gözden geçiriyor ve Aslan'dan boşanma kararı alıyor. Çocuklarla birlikte artık yur..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailece Evde Spor Nasıl Yapılır İzle 06:01

Ailece Evde Spor Nasıl Yapılır İzle

Çocuklarla birlikte evde spor yapabilir sağlık ve sporun keyfini hep birlikte yaşayabilirsiniz. Evde spor programınıza çocuk spor hareketlerinizi ekleyebilirsiniz...

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..

Wingsuit İle Adrenalin Patlaması Yaşayan Adam 01:42

Wingsuit İle Adrenalin Patlaması Yaşayan Adam

Wingsuit, bir spor olarak nitelendirilmekle birlikte adrenalin seviyesi en üst noktalarda yer alan bir spor dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Videodaki yerin neresi olduğu hakkında bir fikrimizin olmaması ile birlikte u..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalinde Son Noktayı Yaşayan Adam 01:42

Adrenalinde Son Noktayı Yaşayan Adam

Wingsuit, bir spor olarak nitelendirilmekle birlikte adrenalin seviyesi en üst noktalarda yer alan bir spor dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Videodaki yerin neresi olduğu hakkında bir fikrimizin olmaması ile birlikte u..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazakistan'ın Rapçi Büyükannesi 00:52

Kazakistan'ın Rapçi Büyükannesi

Kazakistan'da yaşayan 78 yaşındaki Meryem Amrayeva, torunu Dilşad ile birlikte şarkı sözü yazıyor ve rap şarkı söylüyor. Torunuyla birlikte albüm çıkartmayı planlayan Amrayeva'nın çektiği klipler ise sosyal medyada izlen..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kırgın Çiçekler Dizisinin Eylül'ü Sevgilisiyle Tatilde 01:05

Kırgın Çiçekler Dizisinin Eylül'ü Sevgilisiyle Tatilde

Kırgın Çiçekler’in başrol oyuncularından Biran Damla Yılmaz, yaz tatilini sevgilisi Tarık Uğur Özenbaş ile Fethiye’deki Kelebekler Vadisi’nde geçiriyor Biran Damla Yılmaz, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Tarık Uğur ..

  • ANKA tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor 02:09

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor

İstanbul Barosu avukatlarından Hatice Özdemir Dönmez, cüppe giydirdiği 6 aylık bebeği Ayaz ile birlikte duruşmalara giriyor. Kol manşetinde “Avukat Ayaz Dönmez” yazılı cüppeyle anne kucağında duruşma duruşma gezen minik ..

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu 07:14

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu sabah servis araçları İstanbul trafiğinde yerini aldı. Servis araçlarının dahil olmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yaşandı..