#Fizikçiler oyuncakları sever

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı 02:07

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Evde, otobüste, iş yerinde, sokakta... Teknoloji dört bir yandan etrafımızı kuşatmış durumda. Üstelik sadece bizleri değil, çocukları da! Telefon ve bilgisayar, çocuklar için modern çağın oyuncakları ve çocuklar bu oyunc..

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle 1:32:25

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle

Andy'nin tatil için bir kovboy kampına gitmesi sonucunda oyuncakları kendi başlarına kalırlar. Kafasını ilginç oyuncaklar toplamaya takmış Al McWhiggin adlı bir oyuncak koleksiyoncusunun Woody'i kaçırmasıyla birlikte ola..

Açılması El Becerisi İsteyen Kutular 01:08

Açılması El Becerisi İsteyen Kutular

Fizikçiler için yapılmış en güzel kilit sitemi .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Brezilya'da  Teknoloji Partisi 01:15

Brezilya'da Teknoloji Partisi

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde her sene düzenlenen ve bir hafta boyunca süren teknoloji festivali Kampüs Partisi nde dünyanın çeşitli yerlerinden 8000'den fazla bilgisayar programcısı, hacker ve oyun sever bir araya ge..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

SÖZLER Gerçekler kendini gizlemiş Hayallere kapılıp gitmişim Sonsuza kadar sanmışım sevgiyi Zaman geçmiş gitmiş bir an için Ne bekliyordun ki oysa bu hayattan Kalır mı sandın? Yaranı sarar mı sandın? Bırakıp gitmez mi s..

Köpeği Öyle Görünce Dayanamayıp Yardım Etmeye Giden kadın 01:17

Köpeği Öyle Görünce Dayanamayıp Yardım Etmeye Giden kadın

Yardım Sever Kadın izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu 02:52

Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu

15 günlükken Kurban Bayramı'nda kesmek için alıp sürüsüne kattığı oğlağı biberonla besleyen Rizeli Ali Sever, gün geçtikçe keçiyle arkadaş oldu. Keçisiyle evcil bir hayvan gibi aralarında duygusal bir bağ olduğunu söyley..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider 03:26

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider

Bu zamansız gidişin Umurumda mı sanki Neler neler yaşadım Silemez miyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarım mı sanmıştın Ne farkeder ki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven ..

Sude - Gönlümce 02:45

Sude - Gönlümce

sözler Gecelerin vuslatında Seni bekler yüreğim Karanlıkta kaybolmuş Kimsesiz çocuk gibiyim Sonsuzdu gözlerin Yıldızlar gibiydin Karadelik oluverdin Korkardım bilirdin Bugün aklıma geldin Sen hiç böyle değildin ..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Can Aydıner - Her Koşulda 04:01

Can Aydıner - Her Koşulda

Her Koşulda şarkı sözleri ile Geçmişin tuzaklarını son sözlerimin ardında bıraktım Kendi kayıplarımı hissizliğimde toplayıp onardım Öyle ya her çatışmamızda en haklı bulurdum kendimi Sense gerçeği anlayana kadar katlan..

Sakiler - Canıma Minnet 03:32

Sakiler - Canıma Minnet

Canıma Minnet şarkı sözleri ile Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak içim yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp..

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık 07:25

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık

Youtube yıldızları gün geçtikçe daha da küçülüyor. 5 yaşındaki Ryan da bunlardan biri. Ryan ToysReview isminde Youtube kanalı olan ufaklık hem kamera karşısında kendisine alınan oyuncakları açıyor hem de bu oyuncakların ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abajur Yapımı  (Dıy) 01:41

Abajur Yapımı (Dıy)

Çocuklar için eglenceli kendin yap oyuncakları.Lütfen Kadınca kanalına abone olmayı umutmayın.İyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Arabalar! 04:48

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Araba

Leo kasasında bir sürü kasa taşıyor. Onlardan ne yapacak biliyor musunuz? Bunlar yol parçalar olmalı. Bu bir yarış pisti olacak! Oyuncak arabalar oynayabilirler. Leo oyuncakları ve uzaktan kumandalı arabaları buluyor. Ar..

Oyuncak Ördekleri Bağırtan Adam 00:09

Oyuncak Ördekleri Bağırtan Adam

Oyuncak ördek satılan yerde oyuncakları bağırtan adam komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nba Live 18  Livestrike  Earn Dope Gear From Bape  PS4 00:19

Nba Live 18 Livestrike Earn Dope Gear From Bape PS4

For the first time ever, play LIVESTRIKE in NBA LIVE 18 to win exclusive, limited-edition gear from A Bathing Ape (BAPE). ( İlk kez, A Bathing Ape (BAPE) 'den özel, sınırlı sayıda oyuncakları kazanmak için LIVESTRIKE'yi..

  • BETA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar 00:45

Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar

Muş'ta köy okullarında eğitim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlatan AK Gençlik Grubu üyeleri, hayırseverlerden topladıkları giyim, kırtasiye malzemesi ve oyuncakları 17 köydeki 720 ihtiyaç sahibi öğrenciye ula..

10 Çok Tehlikeli Oyuncak 03:05

10 Çok Tehlikeli Oyuncak

Bu videoda çocuklardan uzak tutulması gereken tehlikeli oyuncakları derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı 04:19

Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı

Evde yapılabilecek deneyleri oyuncakları youtube hesabında paylaşan Bruce adlı profesör bu seferde ilginç bir ip oyuncağı yapmış izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce