#Flört İzmir marşı dinle

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise hayatı zor. Flört etmek daha da zor. Fakat en zoru kendini bulmak...

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret 04:01

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret İzmir Atatürk Lisesi mezunları, Atatürk'ün okulu ilk ziyaretinin 91'inci yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti...

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam 05:55

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam

İzmir'de matbaacılık yapan 61 yaşındaki Zekeriya Yetkin'in Başbakan Binali Yıldırım'a olan benzerliği görenleri hayrete düşürüyor. Kimi yoldan çevirip fotoğraf çektirirken, kimi gerçekten Başbakan Yıldırım zannedip sorun..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halide Edip Adıvar - Vatanım Sensin 05:37

Halide Edip Adıvar - Vatanım Sensin

İzmir'in kurtuluş mücadelesini konu alan başrollerini Halit Ergenç, Onur Saylak ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin 10. bölümünden güzel bir sahne. Halide Edip'in İstanbul gazetesindeki yazısı ve ken..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yukarıda Görünüp Saklanan Kişi Teröristler Vurulduktan Sonra!!! 00:32

Yukarıda Görünüp Saklanan Kişi Teröristler Vurulduktan Sonra!!!

İzmir Adliyesi önünde bombalı terör saldırısı..

  • PengoTV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası 00:40

Sarhoş Kadınların Bıçaklı Kavgası

İzmir'de sokak ortasında akşamdan kalma iki kadın birbirleriyle kavga ediyor, hızını alamayıp birde birbirlerini bıçaklıyorlar. Bu görüntüler de bize sıradan gelmeye başladı gerçekten. Siz seviyesizce kavga edersiniz biz..

  • JokerS tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bomba Gibi Evlenme Teklifi!  :) 00:50

Bomba Gibi Evlenme Teklifi! :)

İzmir'de görevli bomba imha uzmanı kadın polis, kendisi gibi bomba imha uzmanı olan erkek arkadaşının, meslektaşlarıyla birlikte hazırladığı sıra dışı evlenme teklifiyle karşılaşınca şoke oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Vatanım Sensin - İngiliz Ajan Hamilton'ın Planı Ne? 05:30

Vatanım Sensin - İngiliz Ajan Hamilton'ın Planı Ne?

Vatanım Sensin 18. Bölüm'de; İtilaf Devletleri, İzmir'e İngiliz ajan William Charles Hamilton'ı gönderiyor; İzmir'e gelen Charles ilk hedefi için harekete geçiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osmanlı Benim' 00:53

Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osm

İzmir'de bir otobüsteki çifti kameraya kaydeden adam girdiği sözlü tartışmada kendini 'dedelerim Osmanlı benim' diyerek savundu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.519 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saba Tümer Kimdir? 03:32

Saba Tümer Kimdir?

5 Aralık 1970 tarihinde, Alsancak, İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında annesini kaybetti. Orta dereceli eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesi'nde aldıktan sonra, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi G..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Başbakan  'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun 00:57

Başbakan 'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi...

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Seviyorum Onu! 03:54

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Seviyorum Onu!

Vatanım Sensin 25. Bölüm'de; Yunan Teğmen Leon'un ihanet ettiğinin ortaya çıkmasıyla İzmir'den kaçması gerektiği ortaya çıkar. Leon'un yardımına Hilal koşar ve onu İzmir'den kaçırmak için bir plan yapar...

  • ANKA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze 02:34

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Türkiye'nin ilk 'slow food' köyü ilan edilen Germiyan'da çobanlık ve çiftçilik yapan 54 yaşındaki Nuran Erden, 1.5 yıldır köy evlerinin duvarlarına resim çiziyor. Örnek bir yaşamı olan şirin te..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce