#Flört İzmir marşı dinle

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap 00:33

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan, yalan söyleyerek vatandaşı kandırmaya çalıştı. 16 Nisan referandumu için hayır çağrısı yapan, FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin evet dediğini savundu, söylediği yalanla hayır ..

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Tarihte Bu Ay 40.Bölüm izle 23:01

Tarihte Bu Ay 40.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 40. bölümünde; Napolyon'un Akka Kuşatması, İzmir'in işgali ve gazeteci Hasan Tahsin konu edilmektedir...

Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'li Vekile Çok Sert Tepki ''Sen Gerizekalı Mısın 02:48

Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'li Vekile Çok Sert Tepki ''Sen Gerizekalı

Trabzon'da katıldığı toplu açılış töreninde halka seslenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un '16 Nisan'da 'Evet' çıkarsa bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Az Gittik Uz Gittik 28.Bölüm 30:12

Az Gittik Uz Gittik 28.Bölüm

Programın 28. bölümünde; İzmir, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 33.Bölüm 29:57

Az Gittik Uz Gittik 33.Bölüm

Programın 33. bölümünde; İzmir, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir İlimiz 7.Bölüm 34:57

Bir İlimiz 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; İzmir tanıtılmaktadır...

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm 30:46

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 1. bölümünde; İzmir'in Konak, Kordon, Karaburun ve Narlıdere kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması kon..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm 24:44

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 2. bölümünde; İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ile Muğla’nın Turgutreis ve Köyceğiz kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm 30:32

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 3. bölümünde; İzmir ve Muğla’nın kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyyah Olup 2.Bölüm 22:16

Seyyah Olup 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; İzmir Tire tanıtılmaktadır...

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Vatanım Sensin -  Savaşın Kaderini Belirleyecek Gizli Plan! 05:10

Vatanım Sensin - Savaşın Kaderini Belirleyecek Gizli Plan!

Vatanım Sensin 23. Bölüm'de; Kuva-yi Milliye Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa'nın emri doğrultusunda, İzmir'de bulunan tüm mühimmatın Afyon'a sevk edilmesi gerekir...

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 28.Bölüm izle 25:18

Çeyiz Sandığı 28.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 28. bölümünde; İzmir'in Bergama ilçesindeki çeyiz sandığı, iğne oyası, sini ardı ve gelin süpürgesi geleneği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 31.Bölüm izle 34:06

Çeyiz Sandığı 31.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 31. bölümünde; İzmir'in Tire ilçesinde çeyiz sandığı, yandaşı tepsisi geleneği ve el işi çalışmaları konu edilmektedir..

Vatanım Sensin 24.Bölüm - Gerçek Vatan Haini Tevfiktir! 04:38

Vatanım Sensin 24.Bölüm - Gerçek Vatan Haini Tevfiktir!

Angela olarak İzmir'e geri dönen Eftalya, Azize'nin kapısını çalıyor; Tevfik'in gerçeğini açıklıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz! 13:34

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Merve Sevin'in abiyelerini İzmir'de diktirdiği için başarısız olduğunu çünkü prova yapma şansı olmadığını söyledi. Öykü Serter, B..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Gittik Uz Gittik 28.Bölüm İzle 30:12

Az Gittik Uz Gittik 28.Bölüm İzle

Programın 28. bölümünde; İzmir, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 33.Bölüm İzle 29:57

Az Gittik Uz Gittik 33.Bölüm İzle

Programın 33. bölümünde; İzmir, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Atatürk'ü Gören Çocuk Zafer Dede 02:10

Atatürk'ü Gören Çocuk Zafer Dede

İzmir'de 1936 yılında 11 yaşındayken Atatürk'ü gören Zafer dedemiz Gazi Mustafa Kemal'i anlatıyor...