#Flört İzmir marşı dinle

Deprem korumalı yatak tasarladı! 02:30

Deprem korumalı yatak tasarladı!

GENÇ GİRİŞİMCİ İZMİR DEPREMİNİN SİMGE İSİMLERİNDEN AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANINDAN ETKİLENDİ, AKLINA HAYAT KURTARACAK BİR FİKİR GELDİ. PROJENİN SONUNDA ORTAYA DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN DEPREM YATAĞI ÇIKTI.....

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI 01:06

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI

İSTANBUL'DA İŞLENEN CİNAYETİN 3 ZANLISI İZMİR'DE YAKALANDI..

Tatil dönüşü yangın kabusu 01:12

Tatil dönüşü yangın kabusu

DİDİM TATİLİNDEN DÖNENLERİ TAŞIYAN OTOBÜS, İZMİR TORBALI CİVARINDA ARIZALANDI... BİRKAÇ SANİYEDE DE ALEV ALDI... CANINI ZOR KURTARAN YOLCULARIN İHMAL İDDİASI İSE VAHİM.....

Polisin tabancasını kaptı 01:13

Polisin tabancasını kaptı

''HUSUMETLİLERİM PEŞİMDE'' DEDİ, SONRA DA YARDIM İSTEDİĞİ POLİSİN BELİNDEKİ SİLAHI KAPIP KAÇMAYA KALKTI. HASTANEYİ BİRBİRİNE KATAN ADAMIN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI KİMSE ANLAYAMADI...

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu 01:14

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir sitenin bahçesinde, havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan 10 yaşındaki Nira Akyürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Nira’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ..

Hande Yener otostop çekti! 01:22

Hande Yener otostop çekti!

Şarkıcı Hande Yener, İzmir'deki konserine trafik nedeniyle geç kalınca otostop çekti. Bir gencin motosikletine binen 48 yaşındaki Yener, o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı...

O sadece araba değil evlat! 02:05

O sadece araba değil evlat!

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Nurettin Akdemir (66), sıfır kilometre aldığı Murat 124 otomobilini yaklaşık yarım asırdır kullanıyor...

Kimlik isteyen polise bıçak çekti! 01:23

Kimlik isteyen polise bıçak çekti!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde trafik polislerine kimliğini vermeyen motosiklet sürücüsü, tüm ikazlara rağmen ekiplere zorluk çıkarmasının ardından yaşanan arbede esnasında cebinden bıçak çıkarınca polis tarafından bacağı..

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı 01:23

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı

Berlin'den İzmir'e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçak Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanına acil iniş yaparken, ambulansla hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti...

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Süslü kadınlar pedal çevirdi! 02:16

Süslü kadınlar pedal çevirdi!

Kadınların görünürlüğünü sağlamak ve güvenli bisiklet sürmeye teşvik etmek amacıyla 9'uncusu düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 25 ülke ve 150 şehir ile eş zamanlı olarak İzmir'de yapıldı...

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

Motorinin litre fiyatına 23 kuruşluk zam! 00:34

Motorinin litre fiyatına 23 kuruşluk zam!

Motorinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 23 kuruş zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 7,99 liradan satılan motorinin ..

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü! 00:53

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü

Sağlık Bakanlığı, Omicron varyantının görüldüğü illeri açıkladı. Yapılan duyuruda, 1 Aralık 2021 tarihinden beri sekanslanan 3344 örnekten 42’si Omicron. Varyantın görüldüğü iller; İstanbul (30), İzmir (6), Şırnak (1), ..

Safkan french bulldog yavrular 0553.0827380 00:39

Safkan french bulldog yavrular 0553.0827380

Safkan french bulldog yavrular izmir 0553.0827380..

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME 50:02

İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 11 ay önce
Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Niran Ünsal - Beyaz Sevda 03:37

Niran Ünsal - Beyaz Sevda

Niran Ünsal - Beyaz Sevda Dinle..

  • Candy tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Kurşuni Klip 04:43

Gülben Ergen Kurşuni Klip

Gülben Ergen Kurşuni Klip..

  • Candy tarafından
  • 2.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..