#Foyası ortaya Çıkınca Çok kızdı

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

İsimsizler  - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı! 05:38

İsimsizler - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı!

Kuşçu ve Handan arasında geçen konuşmalar kafaları karıştırdı! Peki Handan kimin tarafında? Handan, dayısının yanına çok önemli bir konuda görüşmek için ziyarete gidiyor. Dayısının aslında Kuşçu olduğunu bilmeyen Handan ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Pitbull Terrier Irk Özellikleri 02:06

Pitbull Terrier Irk Özellikleri

TARİHİ ve KÖKENİ Pitbull Terrier, sanılanın aksine kökeni çok eski bir köpek ırkı değildir. 19. yüzyılda Büyük Britanya’da güçlü bir dövüş köpeği üretmek amacıyla bulldog ile teriyerlerin çiftleştirilmesi ve çeşitli çapr..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Transformers 3 Yabancı Film İzle 2:35:15

Transformers 3 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4 01:21

Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4

Wizard of Legend is a fast-paced dungeon crawler with an emphasis on dynamic magical combat. Quick movement and even quicker use of spells will allow you to chain spells together to unleash devastating combinations again..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesnelerin İnterneti Nedir 03:17

Nesnelerin İnterneti Nedir

Internet of things? Neler oluyordu? Şimdi de nesneler mi birbirleriyle iletişim mi kuruyordu? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı kitaplarda. Kitap okuyun. :) Nesnelerin İnternet'i (Internet of Things, kısaca IoT), fiz..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Ölümcül Deney 6 Film İzle 1:46:40

Ölümcül Deney 6 Film İzle

Resident Evil: The Final Chapter – Ölümcül Deney Final Sinema tarihinin ünlü oyuncu Milo Jovovich ile bütünleşen en başarılı bilim kurgu aksiyon filmlerinden biri olarak lanse edilen Resident Eil serileri, gerçekten de ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 01:25

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin nedenlerini anlatırken konuyu ikiye ayırmakta fayda var. Birincisi, doğumsal kalça problemlerine bağlı olarak gelişen kalça kireçlenmeleri ile çocuklukta yaşanan bazı problemler sebebiyle ortaya çık..

  • NABIZ tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce