#Foyası ortaya Çıkınca Çok kızdı

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak 00:40

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak

Mannequin Challenge'ın Atasını Bulduk! 15 Sene Önce Çekilen Efsane Video Shaolin Soccer filmi bundan 15 yıl önce şimdilerde dünyayı kasıp kavuran Mannequin Challenge videolarının nasıl yapılacağını bizlere göstermiş. MAN..

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..