#Fransa seçimleri

Tamam Mıyız -  Kurtar Beni Beni Özgür Bırak 10:20

Tamam Mıyız - Kurtar Beni Beni Özgür Bırak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  İnsan Eti Ağırdır 08:58

Tamam Mıyız - İnsan Eti Ağırdır

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem 52:18

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem

ABD seçimleri konusunda yaşanan yeni ve çok önemli gelişme, bundan sonraki süreci nasıl etkileyecek? Donald Trump mı Joe Biden mi? Hangi ismi temsil eden kesim bu güç dengesinde öne çıkacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Öğretmene Silgi Atan Öğrenci Tokadı Yedi 00:25

Öğretmene Silgi Atan Öğrenci Tokadı Yedi

Fransa'da öğretmene önce kağıt, sonra da silgi atan öğrenciyi farkeden öğretmenin canı yanınca öğrencinin yanına gelerek tokadı bastı...

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti 05:52

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti

2000-2001 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda konuk ettiği Fransa'nın Monaco takımını Mario Jardel, Gheorghe Hagi ve Oliveira Capone'nin golleriyle 3-2 mağ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris'te Kusursuzca Tasarlanan 8 Metrekarelik Bir Apartman Dairesi 04:53

Paris'te Kusursuzca Tasarlanan 8 Metrekarelik Bir Apartman Dairesi

Sadece küçük bir alana sahipseniz, sizin için her santimetresini hesaplamak önemlidir! You can discover in the video how we found a way to turn a tiny room (8 sqm) in Paris into a really functional and easy to live apa..

  • Cowboy tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Replika Lascaux Mağarası ziyarete açıldı 01:03

Replika Lascaux Mağarası ziyarete açıldı

Replika Lascaux Mağarası ziyarete açıldı HD izle..

Çimento Kamyonunu Disko Topuna Çeviren Sanatçı 00:21

Çimento Kamyonunu Disko Topuna Çeviren Sanatçı

Fransız sanatçı Benedetto Bufalino bir çimento kamyonunu devasa bir disko topuna çevirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı 00:49

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı

Fransız yelkenci Thomas Coville en kısa sürede tek başına dünyanın etrafını kat etme rekoru kırdı. Pazar günü Brest kıyısına varan sporcu yaklaşık 50 günde yelkeniyle dünyayı dolaştı...

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

İçerisinde Kaybolmak İsteyeceğiniz Tereyağ Cennetine Benzeyen Harika Fabrika 05:12

İçerisinde Kaybolmak İsteyeceğiniz Tereyağ Cennetine Benzeyen Harika F

Fransa'daki Jean-Yves BordierTereyağ Fabrikası, tereyağ severlerin içinde kaybolmak isteyeceği mükemmel bir yer. Şef Ludo Lefebvre ile fabrikada eğlenceli ve keyif veren bir yolculuğa hazır mısınız?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 Kainat Güzeli Iris Mittenaere 02:35

2016 Kainat Güzeli Iris Mittenaere

Bu yıl 65'incisi düzenlenen Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması) sonuçlandı. Merakla beklenen yarışmanın sonucunda Dünya güzeli Fransa'yı temsil eden Iris Mittenaere oldu. 2016 Kainat Güzeli dün Filipinler'de düzenl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı 00:40

Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı

Fransa’nın başkenti Paris’in simgesi ünlü Eyfel Kulesi, Kanada’nın Quebec eyaletinin başkenti Quebec City'de bir camiye yapılan terör saldırısında ölenlerin anısına gece yarısından itibaren tamamen karartıldı...

Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri 08:07

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri Benim soyumdan gelenler değil, benim izimden gidenler bendendir. (Hz. Ali) Aç kalmak alçalmaktan iyidir. (Hz. Ali) Hazreti Ali kimdir? ALI = Allahin aslanidir, ilmin kapisidir, toprag..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Klasik otomobil müzayedesi 01:09

Klasik otomobil müzayedesi

Fransa'nın başkenti Paris'in dünyaca ünlü fuar alanı Grand Palais, otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak bir müzayedeye ev sahipliği yapıyor. Müzayedede 100'den fazla klasik otomobil ve motosiklet satışa çıkıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017 05:59

Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017

16'ıncı dakikada v.vada 'nın golü ile öne geçen Bordeaux skoru koruyamadı 79 dakikada E.Mammana yedigi golle Lyon'la puanları paylaştı.....